Het laatste nieuws

De augustuseditie van onze newsletter berichtte over de kick-off van In de vuilbak, de zomerse anti-zwerfvuilcampagne van OVAM reclamebureau LDV United en in partnerschap met Fost Plus en de lokale overheden.

In een eerste luik van deze campagne ging Fast Forward de baan op om tankende automobilisten te sensibiliseren inzake zwerfafval. Voor het vervolg sprongen de Fast Forward promoteams op de bakfiets richting steden (10 grote en 10 kleine) en zomerevenementen. Om daar passanten bewust te maken van deze niet te onderschatten problematiek. Al wie zich outte als tegenstander van rondslingerende rommel, kreeg een leuke tote bag cadeau. Kwestie van de baseline – Mijn tas is een stort, tot ik aan de vuilbak kom – meteen in de praktijk te brengen. Onze triporteur passeerde al in Antwerpen, Oostende, Kortrijk, Sint-Niklaas en Tienen, waar we in totaal zo’n 30.000 van die linnen tasjes bedeelden. Je hebt nog tot het einde van de maand om ‘m ergens te spotten!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69090-11684-65010-event-agencies-evenementen-bureau-voor-bedrijfsevenementen–fast-forward-events.html