Het laatste nieuws

Met een klantenlijst waarop onder andere Red Bull, Zalando en Laundry Day prijken, is het Gentse eventbureau We Make You Happy van alle eventmarkten thuis. Voor leasingmaatschappij Alphabet boekten ze quasi als allereerste de gloednieuwe eventlocatie Den Berg in Londerzeel. Tijd voor een evaluatie, vonden we.
“Alphabet wilde vooral meer volk”, zegt Hans De Smedt van We Make You Happy. “Het was duidelijk dat werknemers niet meer tot in het centrum van Brussel of Antwerpen wilden rijden. Daarom moesten we op zoek naar een zaal dichterbij. Ik heb Events Den Berg dan maar extra aangemoedigd om sneller door te werken zodat de zaal op tijd klaar was”, lacht De Smedt.

Perfecte ligging
Missie geslaagd, want dit jaar was de opkomst nog nooit zo hoog. “Ja, en dat heeft voor een groot deel met de ligging van Den Berg te maken”, vindt De Smedt. “De zaal ligt centraal tussen Brussel en Antwerpen, vlak naast de A12. Achteraan ligt ook een gigantische parking en dat is een enorme meerwaarde. Mensen komen sneller buiten als ze weten dat ze niet meer tot in het stadscentrum moeten rijden én niet meer achter parking moeten zoeken.”

Perfecte audio en video
Voor leasingmaatschappij Alphabet organiseerde We Make You Happy hun jaarlijkse awardshow. “Videocontent is onze dada, en het feit dat alle technische voorzieningen aanwezig zijn in Den Berg is vooral heel praktisch. En bovendien is de akoestiek schitterend”, zegt De Smedt. “Kijk, wij verwachten dat eventlocaties probleemloos het niveau bereiken dat wij onze klanten willen bieden. Op elk vlak. Events Den Berg zat direct op dezelfde golflengte met ons en zorgde er dan ook voor dat elk detail klopte.”

Perfecte plek voor corporate events
Is Event Den Berg dan één van die plekken die absoluut in het adresboekje van eventplanners moet staan? Hans De Smedt vindt van wel. “Er is gewoon nood aan eventlocaties die én centraal gelegen zijn én veel parking hebben én waar alle faciliteiten aanwezig zijn. En bovendien: de zaal ziet er nog nieuw uit. Nieuw is altijd goed, dat hebben mensen graag.”
Of We Make You Happy nu de zaal gaat aanprijzen bij collega-eventplanners vindt De Smedt een brug te ver. “Dat zou vooral stom zijn. Anders kunnen wij de locatie niet meer boeken. We houden ze lekker voor ons zelf”, lacht De Smedt. “Neen, serieus: het is een absoluut pareltje om events te organiseren. De locatie gaat sowieso populair worden bij bedrijven. We gaan dat jammer genoeg nooit kunnen tegenhouden.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Conferentielocatie Londerzeel – Den Berg