Het laatste nieuws

HYLLIT hotel in Antwerpen introduceert een hoge standaard voor gastvrijheid in de Metropool en voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest ervaren en veeleisende professional, op zoek naar een centrale locatie in de buurt van de diamantwijk.

Dit viersterrenhotel combineert de toewijding van een particulier hotel met de zakelijke benadering die elke professionele reiziger verwacht.

HYLLIT is een plek om te ontspannen en een plek om zaken te doen. Het hotel heeft alles in huis voor een evenwichtige combinatie van ontspanning en werk. Alle kamers zijn uitgerust met WiFi, interactieve televisie, individuele airconditioning, een eigen badkamer en een bureau. De volgende type kamers zijn voorhanden: Executive Rooms (23 m²), Executive Plus Kamers (31m²), Junior Suites (48 m²), Senior Suites (56 m²), Junior Family Suites (62 m²) en Deluxe Suites (85 m²). Deze laatste suites bieden een prachtig panorama op de Keyserlei en het Centraal Station.

Een vergadering in Antwerpen plannen? Het hotel beschikt over diverse in-house vergaderruimten. De capaciteit varieert van 2 tot 120 personen. Er zijn drie skyline vergaderzalen met dakterrassen: ideaal voor managementvergaderingen, trainingen, persconferenties tot 30 personen. Daarnaast zijn er twee vergaderruimten met binnenplaats: ‘Sala Garibaldi’ en ‘Sala Vivaldi’ kunnen samen maximaal 120 deelnemers aan. Personeelsfeesten, netwerkingsactiviteiten of andere evenementen kunnen tot 200 personen

Alle vergaderruimten hebben daglicht en toegang tot snel en draadloos internet.
Alle vergaderzalen zijn bovendien uitgerust met:
• Individuele schrijfblokken, pennen, water en muntjes;
• LCD-projector;
• Projectiescherm;
• Flipchart;
• Airconditioning.

Ontspannen na het hard labeur? Ook dat kan, in de sauna, het zwembad of het fitnesscentrum. Napraten na een lange vergadering kan ook in de trendy Emerald Lounge Bar.

http://www.hyllit.com/

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Luxe Hotel te Antwerpen – Hyllit Hotel Antwerpen