Het laatste nieuws

Toen het Bierkasteel een paar weken geleden een in eigen huis gemaakte videofilm lanceerde, had niemand verwacht dat de reacties zo overweldigend zouden zijn. De Mannequin Challenge, zoals titel van de overigens bijzonder knappe opname luidt, brengt alle personeelsleden van afwasser tot chef-kok in beeld en geeft een mooi overzicht van wat de evenementenlocatie in Izegem allemaal te bieden heeft. En dat is heel wat!

Het Bierkasteel dat brouwerij Van Honsebrouck in augustus 2016 opende, is een event-, ontspannings- en belevingsruimte waar de bezoekers letterlijk en figuurlijk kunnen proeven van het brouwersambacht. De multifunctionele locatie omvat een leerrijk bezoekerscentrum, een hippe brasserie waar men zowel bieren kun proeven als genieten van een heerlijke maaltijd én een unieke bierboetiek. Maar het Bierkasteel is nog veel meer: het is immers ook een sfeervolle eventlocatie met diverse zalen, stuk voor stuk voorzien van de modernste technologieën en geschikt voor de meest uiteenlopende feesten in zowel privé- als bedrijfssfeer.

Dat het Bierkasteel een inslaand succes is, hoeft amper betoog. “Sinds de opening in de zomer van vorig jaar hebben we al meer dan 10.000 bezoekers in het kader van een evenement mogen begroeten”, vertelt Bruno Lambert. “Maar dat betekent niet dat wij op onze lauweren rusten. We werken dag na dag hard verder aan het unieke concept dat we graag omschrijven als ‘het kasteel van de 21ste eeuw’. Begin dit jaar hebben we bijvoorbeeld de Balzaal (tot voor kort de Foederzaal) heropend met inbegrip van een gloednieuwe evenementenkeuken om zo nog beter en korter op de wensen van de klanten in te spelen. De keuken oogt niet alleen bijzonder mooi en eigentijds, maar is ook perfect uitgerust voor specifieke eventcatering. Samen met onze brasserie, die overigens zeer hoge cijfers scoort op TripAdvisor, hebben we verschillende zalen in verschillende stijlen die zich stuk voor stuk lenen voor alle soorten evenementen. Om de (ondertussen bekende) culinaire kwaliteit op topniveau te kunnen houden, hebben we recent een bijkomende chef-kok – iemand met een ongelooflijk hoge staat van dienst! – onder de arm genomen. De klanten kunnen bij ons altijd rekenen op een ongekende én gepersonaliseerde service, met inbegrip van een event-butler die als aanspreekpunt instaat voor een passende begeleiding van A tot Z.”

Om het Bierkasteel beter bekend te maken, nam “The Crew” zelf een videoclip op. “De Mannequin Challenge is volledig in eigen huis gemaakt”, gaat Bruno, die zelf achter de camera stond, verder. “We hebben werkelijk alles, van scenario tot en met de montage, met ons eigen personeel gerealiseerd.” Michelle zorgde voor de kostuums.

Het filmpje werd gepost en … ging meteen viraal. “Na amper vier dagen was de clip al 3.500 keer gedeeld. Ondertussen keken er al meer dan 200.000 mensen naar het filmpje. Dat was boven alle verwachtingen, maar het maakt ons alleen maar trotser op ons werk.”

Hoe die Mannequin Challenge er precies uitziet? Neem snel een kijkje op https://vimeo.com/198847140

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Locatie voor seminaries in Izegem – Het Bierkasteel