Het laatste nieuws

The Oak Bar werd ontworpen door het interieur bureau Pinkeye studio en zal dienst doen als meeting point tijdens weekdagen, onder de naam “Meet at the Oak”, en als bar tijdens de avonden. De inrichting van The Oak Bar werd gecombineerd met een splinternieuwe lobby ruimte van het hotel, waarbij de imposante boom het centrale punt vormt. Daarnaast zijn er 3 trendy vergaderruimtes bijgekomen.

Meet at the Oak
Ideaal voor de zakelijke gast die vaak onderweg is, om te werken of voor een zakelijke afspraak op weekdagen. We bieden een tarief volgens de opgenomen tijd en voorzien hiervoor een gezellige en inspirerende ruimte inclusief dranken en versnaperingen. Dit concept is erg vernieuwend en werd, door ondervraging in onze regio, al goed onthaald! We rekenen 1,75 € per 15 minuten indien men in onze oak bar wil werken, men kan dan naar believen nemen van ons uitgebreid koffiebuffet met brainfood nuts, versnaperingen, frisdranken …

The Oak Bar
Tijdens de avond doet The Oak Bar dienst als lounge voor hotelgasten en externe gasten. We gaan rond met fingerfood tussen 17u30 en 19u30. De gasten nemen naar believen en rekenen nadien hun ‘aantal prikkertjes’ af.

Tijdens de komende periode worden er “Open houses” georganiseerd om het publiek ons nieuw concept te laten ervaren en om ze in de watten leggen met een hapje en een drankje.
Onze troeven zijn, de centrale en goed bereikbare ligging in een groene omgeving, gratis parking, gratis WIFI en onze persoonlijke service als familiebedrijf.
The Oak bar is een uitbreiding van het bestaande hotel en restaurant Den Hof van de familie Laureys – De Muynck dat dit jaar maar liefst 31 kaarsjes uitblaast.

Voor verdere informatie, gelieve contact op te nemen met Marije Laureys +32 (0)9 345 60 48.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48932-meeting-rooms-vergaderzalen-zelzate–den-hof.html