Het laatste nieuws

Het President Brussels Hotel is veel meer dan gewoon een hotel; het belichaamt een meeslepende ervaring in de bruisende stad Brussel. Onlangs heeft het een nog spannender tintje aan zijn repertoire toegevoegd door niet één, maar twee boeiende partnerschappen te organiseren die de aandacht hebben getrokken van film- en sportliefhebbers in de stad.

Het BIFFF: de fantastische cinema vieren

Het Brussels International Fantastic Film Festival (BIFFF) is een van de meest geanticipeerde bioscoopevenementen van het jaar in Brussel. Het BIFFF viert fantastische cinema in al zijn vormen en trekt filmliefhebbers van over de hele wereld aan om films te ontdekken die conventies tarten en de verbeelding prikkelen.

Dit jaar besloot The President Brussels Hotel samen te werken met dit iconische evenement door een speciale wedstrijd te organiseren. Deelnemers maakten kans op kaartjes voor exclusieve vertoningen tijdens BIFFF. De wedstrijd vond plaats om deelnemers niet alleen een unieke kans te bieden om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van fantastische cinema, maar ook om de banden tussen het hotel en de Brusselse cinefiele gemeenschap te versterken.

Brusselse Premier Padel

Maar The President Brussels Hotel laat het hier niet bij. Op dit moment biedt het een andere wedstrijd aan die opwinding veroorzaakt onder sportliefhebbers in de regio: de Brussels Premier Padel. Padel, een sport die elementen van tennis en squash combineert, wint aan populariteit in Brussel en wereldwijd dankzij het dynamische karakter en de toegankelijkheid voor alle niveaus.

Als onderdeel van deze wedstrijd maken deelnemers kans op het racket gesigneerd door de winnaar van het toernooi van 2023 en op kaartjes om de grote finale van de Brussels Padel Open bij te wonen, wat een onvergetelijke sportervaring oplevert. Door deelname aan dit spannende sportevenement aan te moedigen, toont The President Brussels Hotel opnieuw zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en zijn wens om een gezonde en actieve levensstijl te promoten.

Een sterke band met de lokale gemeenschap

Deze wedstrijden zijn niet alleen een gelegenheid voor The President Brussels Hotel om zijn uitzonderlijke diensten te promoten; ze tonen ook zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en zijn wens om betekenisvolle ervaringen te creëren voor zijn gasten. Door samen te werken met iconische culturele en sportevenementen in Brussel versterkt het hotel zijn positie als favoriete verblijfplaats voor bezoekers die alles willen ervaren wat deze dynamische stad te bieden heeft.

Of het nu gaat om het vieren van fantastische cinema tijdens BIFFF of het aanmoedigen van passie voor sport tijdens Brussels Premier Padel, The President Brussels Hotel blijft zich onderscheiden als een onmisbare bestemming voor wie op zoek is naar unieke en gedenkwaardige ervaringen in Brussel.

Hotel met vergaderzalen in het centrum van Brussel – The President Brussels Hotel