Het laatste nieuws

Musical Cats viert 35-jarig jubileum in ZOO Antwerpen

De wereldberoemde musical Cats komt in 2017 naar Antwerpen. De zingende en dansende katten kozen de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal uit om hun jubileum te vieren. Heel dicht bij de grote katten van ZOO Antwerpen dus. Antwerpen werd tussen 350 steden uitverkoren om de Cats jubileumtour te ontvangen.

De musical bestaat 35 jaar en is nog net zo fris en ontroerend als toen. De première vindt plaats op 29 maart 2017 en de katten zullen de Koningin Elisabethzaal drie weken lang op stelten zetten. Niet te missen! De ticketverkoop start vandaag. 

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Cats in Antwerpen stond. Toen beroerden de flamboyante katten de harten van maar liefst 150 000 bezoekers. Reden genoeg om Antwerpen opnieuw aan te doen. Exclusief voor België! De Engelstalige musicalklassieker wordt door een topcast uitgevoerd en zowel in het Nederlands als in het Frans boventiteld. Bijna zestig artiesten en technici maken Cats tot een waar spektakel.

Cats zal de eerste musical zijn die de Koningin Elisabethzaal verovert. De volledig nieuwe concertzaal in ZOO Antwerpen is de uitgelezen locatie voor deze musical van wereldniveau. De Koningin Elisabethzaal die feestelijk opent op 26 november van dit jaar, is ingebed in het gloednieuwe Elisabeth Center Antwerp, het concert- en congrescentrum in de ZOO. De zaal met haar uitzonderlijke akoestiek en ambiance zal de energieke katten vast kunnen bekoren.

Ken je het verhaal van de ontroerende Grizabella, de wijze kater Deuteronomy, de sexy Rum Tum Tugger en de sluwe Macavity nog? De musical speelt zich af op een vuilnisbelt, op de avond waar alle Jellicle katten het hele jaar naar uitkijken. Het grote bal. Eén van de katten zal op het bal door Old Deuteronomy worden uitverkoren om herboren een nieuw kattenleven te beginnen.

Grizabella, de meest glamoureuze kat van de hoop, die jarenlang de wijde wereld heeft verkend, keert juist deze avond naar huis terug. Ze wil dolgraag weer contact met haar familie, maar tot haar grote verdriet wil die niets van haar weten. Dan verandert alles: Old Deuteronomy wordt ontvoerd door de schurkachtige Macavity. De katten bundelen hun krachten en bevrijden hun leider, die uitgerekend Grizabella kiest om een nieuw kattenleven te beginnen. Een fantastische musical met fenomenale zang, dans en kostuums. De ticketverkoop start vandaag.

Praktisch

Adres
Koningin Elisabethzaal, Koningin Astridplein 20, 2018 Antwerpen

Speelperiode
29 maart 2017 t/m 17 april 2017
Dinsdag t/m zaterdag om 20u00
Matineevoorstelling op zaterdag en zondag om 14u30
Extra shows op 12 en 17 april 2017 om 14u30

Toegangsprijzen
Vanaf € 29,95 (incl. reserveringskosten)

Tickets
www.cats.be
03 609 71 00
www.sherpa.be
070 22 56 00

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47310-meeting-rooms-exclusieve-meeting-rooms–zalen-van-de-zoo.html