Het laatste nieuws

Een team van een farmaceutisch bedrijf, bestaande uit een 30-tal internationale researchers, maakt binnenkort kennis met de gebruiken en leefregels van de Tempeliers tijdens een tweedaagse teambuilding in een klooster. Ook hier trekt event supplier ‘t Hooghuys parallellen tussen heden en verleden. Zijn de deelnemers uit het goede hout gesneden om waarden als naastenliefde, trouw en respect voor de medemens, die hoog in het vaandel werden gedragen door de Tempeliers, uit te dragen in Europa? Nooit waren deze waarden actueler sinds Europa in de ban is van terreur en de niet aflatende vluchtelingenstroom.

Geen teambuilding van losse activiteiten maar een geïntegreerd avontuur waar zowel de geest als het lichaam uitgedaagd wordt en waarbij er wederom hoog ingezet wordt op een visuele, culinaire en historisch correcte totaalbeleving. Doel: de deelnemers als team deel laten uitmaken van een unieke ervaring. Eentje die hen voor altijd met elkaar verbindt.     

’t Hooghuys, initiatiefnemer van Quondam, organiseert jaarlijks tal van historische evenementen voor bedrijven en particulieren. Op amper 5 jaar tijd is het tweedaags evenement Quondam uitgegroeid tot het grootste, internationaal bezet riddertornooi, middeleeuwse markt en kampement in de Lage Landen, jaarlijks goed voor 8.500 bezoekers uit alle windstreken.

Wil u ook graag een bedrijfsevenement of teambuilding in een historisch kader organiseren?

Ga dan naar www.thooghuys.com of neem contact op met info@thooghuys.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69091-11685-48562-bedrijfs-incentives-middeleeuwse-incentives–t-hooghuys.html