Het laatste nieuws

Hectische periode op het werk gehad? Even genoeg van de drukte en nood om op adem te komen? Maar staat de volgende vergadering, teambuildingactiviteit of evenement al te wachten? Wij hebben de perfecte oplossing! Boek nu alvast voor het najaar en krijg je welverdiende ontspanning!
Na een drukke periode is het tijd om de batterijen terug op te laden. En hoe kan je dit beter doen dan tijdens een uitstapje naar de Kempen? Zo kan je er na de vakantie weer helemaal tegenaan met frisse moed en nieuwe ideeën. 

MeetingKempen helpt je hier graag bij, althans via een aantal mooie aanbiedingen van onze partners. Wilde dieren spotten, spannende attracties verkennen of lekker relaxen op het strand en tussen de bossen? Het kan allemaal in de Kempen! Toegangskaarten voor de leukste parken in de regio liggen voor je klaar.

Ontdek onze vele mogelijkheden voor je volgende vergadering, event, bedrijfsfeest of teambuilding.
Uit die nieuwe boekingen worden alle prijzen verloot op 1 juli om 18u.

De winnaars worden bekendgemaakt via de MeetingKempen-website.

Kijk hier naar het overzicht van de aanbiedingen. 

De aanbiedingen: 

  • De Olmense Zoo stelt 10 duotickets ter beschikking, goed voor gratis inkom tijdens de zomermaanden.
  • Bobbejaanland stelt 5 duotickets ter beschikking, goed voor gratis inkom tijdens de zomermaanden.
  • Het Zilvermeer stelt 5 tienbeurtenkaarten ter beschikking.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-117171-11734-48837-conventiebureaus-meetingkempen–zakenpartner-voor-conferenties-opleidingen-teambuildings-incentives-en-overnachtingen-in-de-antwerpse-kempen.html