Het laatste nieuws

Het Kasteel van Brasschaat, gelegen in het prachtige park van Brasschaat, betekent de ideale locatie voor elk evenement.
Dankzij het mooie decor en de stijl van het gebouw krijgt uw evenement de uitstraling die het verdient.

Het Kasteel beschikt over 7 zalen met verschillende capaciteiten. Zowel voor kleine groepen als voor grote groepen tot 1000 personen kunt u er terecht voor
een unieke beleving, volledig op maat. Dankzij de huiscateraar J&M Catering wordt er ook op culinair gebied met grote zorg gewerkt. Van een receptie met unieke hapjes tot een heerlijke walking dinner of zittend diner met bediening door professionele en klantvriendelijke kelners. J&M Catering werkt steeds een formule uit inclusief materiaal, meubilair en smaakvolle decoratie.

Dankzij het mooie terras met zicht op de grote vijver en het prachtige groen, kunt u tijdens de warme maanden samen met uw genodigden in open lucht genieten van wat het Kasteel te bieden heeft. Denk aan een heerlijke barbecue of een ontvangstreceptie met een verfrissend glaasje onder de zon.

Het Kasteel wordt onderworpen aan verschillende stappen van renovatiewerken. De buitengevel werd recentelijk opgefrist en na april 2017 zullen ook
verschillende zalen zijn vernieuwd. Kortom, uw productpresentatie, meeting, seminarie, personeelsfeest of huwelijksfeest wordt meer dan ooit een onvergetelijk succes!

Kasteel van Brasschaat
www.kasteelvanbrasschaat.be
info@kasteelvanbrasschaat.be
Tel. 03 650 11 00

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderen in een kasteel – Kasteel van Brasschaet