Het laatste nieuws

Het ibis Styles Hotel Nieuwpoort heeft een uniek arrangement in petto voor gasten die willen relaxen én genieten in de meest hippe badstad van ons land. Wees er als de kippen bij om het allereerste coronaveilige livestreaming-event op 29 april 2021 niet te missen!

‘Style’ is de rode draad in het verhaal van het ibis Styles Hotel Nieuwpoort. Dat begint met de stijlvol ingerichte kamers in het in Anglo-Normandische stijl opgetrokken gebouw waar de maritieme inrichting je meteen in vakantiestemming brengt. Professioneel onthaal waar elke medewerker je onthaalt met een grote smile hoort er vanzelfsprekend bij. Na een leuk dagje Nieuwpoort verkennen met de unieke boetieks, de levendige Vismijn, de zeelucht opsnuiven langs de wandelpromenades of tijdens een fietstocht langs het ongerepte landschap van schorren, duinen en polders kan je een verfrissende duik nemen in het overdekte zwembad.

En dan breekt het moment aan om je helemaal te laten verrassen en verwennen! Daar horen naar goede Belgische gewoonte een feestelijk hapje, drankje en diner bij, in de stijlvolle setting van jouw kamer en waar muzikaal entertainment van de bovenste plank het plaatje af zal maken.
Het livestreaming-event zal het coronavirus naar de achtergrond laten verdwijnen.

Wat mag je allemaal verwachten in dit bijzondere arrangement?

– 1 overnachting voor 2 personen
– je wordt verwelkomd door een van onze medewerkers, die je zal begeleiden naar jouw verblijf en aan wie je jouw wensen kenbaar kunt maken
– op de kamer staat een fles gekoelde bubbels voor je klaar
– een tapasschotel
– een voorgerecht, hoofdgerecht (beiden keuze tussen vis of vlees) en dessert
– een VIP-butlerservice!!!
– ontbijt
– vanaf 17:30 uur kan je samen met je geliefde wegdromen en je laten meeslepen door het optreden van Belgische topartiesten: coverband TOO Sharp, Dina Rodrigues en Sergio als hoofdact die uitpakt met zijn repertoire van André Hazes en Tom Jones … En met een exclusief optreden van onze internationaal gelauwerde musicalperformer Hans Peter Janssens (die hoofdrollen speelde in Les Misérables en The Phantom of the Opera in Londen, New York en Antwerpen). Een programma om van te watertanden dat de coronaperikelen even doet vergeten!

De optredens worden verzorgd in het hotel en zullen in livestreaming worden uitgezonden in de gastenkamers via de TV.

Dit is mede mogelijk gemaakt dankzij de uitstekende samenwerking met Koen De Smet Entertainment en lokale traiteur Kenny Carton.

De avond start op 29 april 2021 om 17:30 uur.

Wees snel om te reserveren, want de plaatsen zijn beperkt…

Alle info en reservatie via Whatsapp / Sms / Bellen, 24/7 bereikbaar: 0499 90 48 09

Locatie voor seminaries Nieuwpoort – ibis Styles Nieuwpoort