Het laatste nieuws

Queen A Antwerp (4* hotelclassificatie) is gelegen op het Koningin Astridplein, in het hartje van de stad. Tegenover het hotel ligt het vernieuwde Flanders Meeting & Convention center met de Koningin Elisabethzaal, maar ook de Antwerpse ZOO en het centraal station.

Dit boetiekhotel is trendy ingericht met een combinatie van traditionele kenmerken en moderne accenten. De 82 volledig vernieuwde Deluxe kamers zijn ingericht in een huiselijke stijl met warme houten elementen.

Er wordt niet alleen gefocust op hotelgasten. Queen A’s Kitchen, de hippe foodoutlet van het hotel, richt zich ook op passanten. De chef ontwikkelde nieuwe interpretaties van de traditionele Vlaamse gerechten die in de vorm van sharing plates ontdekt kunnen worden. Daarnaast worden in de open keuken heerlijke tapas à la minute op tafel gezet.

Uiteraard dit alles onder het genot van een begeleidend glas wijn of Belgisch bier.
Doorheen de hele dag ben je welkom in Queen A’s Kitchen, zowel voor een hapje als een drankje.
Een team van 25 mensen, verdeeld in fulltime en parttime equivalenten, wordt tewerkgesteld in Queen A Antwerp.

Het doelpubliek van Queen A Antwerp is zowel de zakelijke als toeristische markt. Antwerpen blijft één van de belangrijkste zakelijke metropolen van België. Met de komst van het Flanders Meeting & Convention center wordt extra ingezet om zowel nationale als internationale congressen naar de stad te trekken.

Naast de zakelijke markt, blijft Antwerpen ook een toeristische trekpleister. De ligging van Queen A, schuin tegenover het Centraal Station en vlakbij de shoppingstraten van de stad, is ideaal om de stad te ontdekken. Hier zullen wij zeker ook op inzetten.

Voor Queen A’s Kitchen wordt de focus gelegd op de lokale markt, zowel mensen die in de buurt werken als passanten die onze foodoutlet willen ontdekken.