Het laatste nieuws

Het Atomium vierde deze zomer de tiende verjaardag van haar renovatie.  Let The Balls Rock heet het gratis muziekevenement dat doorging op 13 augustus.

Onder een stralende zon genoten meer dan 1000 bezoekers van Belgische bands.Op het minifestival Let the Balls Rock traden bands aan uit Brussel, Vlaanderen en Wallonië.

In 2006 heropende het Atomium na een renovatie die twee jaar tijd in beslag nam. Eén decennium later zette het Atomium dat graag in de kijker met een reeks activiteiten.

Rock en blues zijn de genres die het publiek aan het dansen brachten. Om 16 uur trad de Waalse band The Lazy Brollers aan, gevolgd door het Brusselse Désiré Ntéméré & Friends om 18 uur. De Vlamingen van The Blues Bones luidden het einde van de avond in. Om 22 uur werd het publiek getrakteerd op een vuurwerk boven Mini-Europa.

Een andere actie die het Atomium houdt tijdens de zomermaanden is een verlaagd tarief van 5 euro. In juli geldt dat voor de inwoners van de provincie Limburg, in augustus voor de inwoners van de provincie Luxemburg en in september voor mensen uit de provincie Henegouwen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/exclusieve-vergaderlocatie-brussel-atomium/