Het laatste nieuws

In opdracht van de vastgoedmakelaars van HEBBES Antwerpen organiseerde Jetset Events een klantenseminarie voor een 200-tal personen in de gebouwen van AEC in Antwerpen. Na de ontvangst, de presentatie van het bedrijf en twee workshops konden de gasten genieten van een geslaagde walking dinner.
Na de verwelkoming in de vestiaire ruimte van AEC Event Center startte het klantenseminarie van HEBBES met een globale presentatie van het bedrijf voor de ganse groep. Daarna werden de 200 deelnemers opgesplitst in twee groepen die in twee verschillende zalen deelnamen aan twee interessante workshops. Hiervoor was zowel de grote zaal als de kleine zaal van de industriële evenementenlocatie opgesteld in plenaire setting.
Na de workshops keerden de gasten terug naar de vestiaire ruimte en kregen zij een glaasje en een hapje aangeboden. Ondertussen ging het team van DOCK 3 naarstig aan de slag en werd de grote zaal in een mum van tijd omgebouwd naar een walking dinner setting.
Opnieuw bewees het AEC Event Center zijn unieke meerwaarde. Niet alleen de centrale ligging nabij de autosnelweg en de verschillende mogelijkheden voor openbaar vervoer speelden een rol bij de keuze, ook de perfect moduleerbare ruimtes, het historische karakter van het gebouw, het uitgebreid technisch basispakket (licht, geluid en DJ-materiaal) en de professionele aanpak van het eventteam konden de goedkeuring van de opdrachtgever wegdragen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke event locatie – Antwerp Engineering Company