Het laatste nieuws

40 jaar Hans Anders. Wat een mijlpaal! Meer dan 500 enthousiaste medewerkers trokken hun beste disco-outfit uit de kast voor een onvergetelijke avond.

“De dansvloer stond in vuur en vlam. De energieke ambiance bereikte haar hoogtepunt in de late uurtjes, waar het dak eraf ging dankzij de aanstekelijke beats van een fantastische DJ en een spectaculair optreden van Kate Ryan. Een bijzonder mooi project voor een hele fijne klant”, vertelt Bart Koninckx van To The Point Events.

Video: https://vimeo.com/920386249

“Het mooiste moment is het compliment,” aldus Bart Koninckx. En wat voor compliment van Graziella Calì, HR director bij Hans Anders België: “Het is voor ons altijd een plezier om met jullie samen te werken. Top geregeld allemaal. Alleen maar tevreden gezichten!”

Dit jaar vieren we niet enkel het 40 jaar bestaan van Hans Anders, maar ook haar 15 jarige samenwerking met Hans Anders. “Al 15 jaar creëren we samen de meest memorabele events. Het geheim van onze samenwerking? Liefde van en voor de klant! We kennen de kernwaarden van Hans Anders door en door en vertalen die perfect naar unieke en full experience events.”

Ook op zoek naar een partner voor jouw onvergetelijk personeelsfeest? Let’s connect: www.ttpe.be

Unieke bedrijfsevenementen – To The Point Events