Het laatste nieuws

Hangar 43 is een volledig gerenoveerde negentiende-eeuwse fabriekshal in het centrum van Oost-Vlaanderen die geschikt is voor zeer uiteenlopende evenementen van 150 tot maximaal 350 personen (seated dinner), 750 personen (walking) of 850 personen (theater). Enkel de standaardfaciliteiten (sanitair, keukenruimte, stroomvoorziening, enz.) zijn aanwezig, zodat de zaal volledig op maat kan worden ingericht. De ruimte is liefst 16 meter hoog en biedt op productioneel vlak dan ook heel wat mogelijkheden. Bovendien zijn de zalen volledig vrij van cateraar en andere leveranciers.

De centrale ligging van Hangar 43 is eveneens een pluspunt. De venue bevindt zich immers centraal tussen Gent, Brussel en Antwerpen. Vanuit deze steden zijn uw gasten dan ook binnen de 45 minuten aanwezig op uw evenement.

Wat de vrijheid en flexibiliteit betreft, is zaakvoerder Dieter Mannaert kristalhelder. “Hangar 43 kan worden afgehuurd volgens twee eenvoudige modules. Ofwel zorgen wij voor alles, ofwel heeft de klant met zijn eigen evenementenbureau de volledige vrijheid en leveren wij enkel de locatie.”

Zowel voor beide formules is Mannaert flexibel. “Wie iets organiseert in onze locatie hoeft zich niet te stressen. Als de planning het toelaat, kan van vrijdag tot maandag over de locatie worden beschikt, zonder meerkosten voor opbouw- en afbreekdagen. Wanneer enkel voor de locatie wordt gekozen, leveren we evenwel de parkeerwachters. Die zijn professioneel opgeleid en weten best hoe de wagens moeiteloos in onze parking met 300 plaatsen passen. Qua prijs zitten wij heel goed, omdat je dan toch 3 à 4 dagen tijd hebt om je evenement te organiseren en de flexibiliteit krijgt om met eigen partners te mogen werken. Da’s een vrij uniek concept denk ik, da’s inderdaad ons kenmerk, die flexibiliteit en vrijheid. Alle grote namen zijn hier trouwens al geweest en ik merk steeds opnieuw dat zij telkens dezelfde problemen hebben waarvoor wij een eenvoudige oplossing bieden.”

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Unieke industriële eventlocatie – Hangar 43