Het laatste nieuws

Met trots en genoegen kondigt De Montil een spannend nieuw hoofdstuk aan in hun verhaal, een mijlpaal in het 45-jarig bestaan als toonaangevend evenementencentrum, namelijk de verbouwing van de zaal Andromeda. Als derde generatie van de familie die De Montil met liefde en toewijding leidt, zijn ze verheugd om deze volgende fase van de evolutie te markeren.

Zaal Andromeda, sinds 1994 een centraal onderdeel van de faciliteiten, heeft zich de afgelopen 30 jaar bewezen als een modulaire zaal die zich aanpast aan de behoeften van uiteenlopende evenementen. Als de meest gebruikte ruimte is het dé plek geweest van ontelbare gedenkwaardige momenten, van bruiloften tot bedrijfsconferenties, en alles daartussenin.

Na 30 jaar trouwe dienst is het tijd voor een grondige renovatie, een moment waarop ze innovatie omarmen en hun streven naar nog betere service versterken. Ze zijn vastbesloten om zaal Andromeda te transformeren tot een ultramoderne, veelzijdige en inspirerende ruimte die aan de hoogste verwachtingen voldoet.

Met deze renovatie willen ze niet alleen de fysieke omgeving verbeteren maar ook de mogelijkheden uitbreiden om aan de veranderende behoeften van de gewaardeerde klanten te voldoen. Ze streven naar een omgeving die niet alleen functioneel is maar ook inspirerend en bevorderlijk voor creativiteit en samenwerking.

De renovatie zal van start gaan op maandag 24 juni 2024. Ze zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze renovatie biedt en ze kijken ernaar uit om u vanaf donderdag 12 september te verwelkomen in een vernieuwde zaal Andromeda, waar ze de traditie van gastvrijheid en excellence voortzetten in de komende jaren.

Zien zij u ook binnenkort in hun vernieuwde zaal?

Conferentiezaal Vlaams-Brabant – De Montil