Het laatste nieuws

Het eerste weekend van mei was een hoogtepunt voor JADA events: het team organiseerde haar grootste bedrijfsevenement ooit in De Schorre in Boom voor 75 jaar Familiehulp.

Ze nemen je mee door deze grootse en spectaculaire organisatie!

Familiehulp viert haar 75e verjaardag

En een feest was het zeker! Alle medewerkers en hun gezin kwamen met klanten, partners en sponsors van Familiehulp samen op de festivalweide van Tomorrowland. In totaal 17.500 gasten genoten van een omvangrijke familiedag!

Ze toverden het domein om tot een écht Familiehulp domein: met talrijke activiteiten verdeeld over 5 grote zones, 2 podia en een reuzenrad met een 360° view. Voor een hartverwarmend evenement waar beweging & plezier centraal stond.

Activiteiten voor groot en klein

Aan activiteiten geen gebrek. Kinderen en hun ouders genoten van verschillende initiaties, van boogschieten en schermen tot waterfietsen. Voor de echte avonturiers was er een BMX-parcours en een zipline. Wie liever de rust opzocht, kon genieten van een heerlijke massage.

De eyecatcher was het reuzenrad. Een ritje gaf de bezoekers een indrukwekkend zicht over het domein en de omgeving.

Muzikale optredens

Naast de vele activiteiten gooiden ze ook de dansbenen los. De kleine en grote bezoekers genoten van optredens van Samson & Marie, Mega Mindy, Natalia, Belle Perez en Regi en Pauline. Een groots muzikaal feest!

En de regen? Daar dansten de bezoekers gewoon doorheen. Het kon de pret niet bederven!

De bezoekers en partners waren meer dan enthousiast. En daar doen ze het voor!

“Wat een organisatie! En alle details klopten en waren tot in de puntjes geregeld. We hebben gevierd en genoten met een grote G!”

Kijk mee naar de reportage van VRT NWS over de familiedag van Familiehulp.

Het grootste bedrijfsevenement ooit

Deze familiedag was het grootste bedrijfsevenement dat ze al mochten organiseren.

Anderhalf jaar voorbereiding, meer dan 75 leveranciers, 300 crewleden, 300 catering crewleden en 2 weken op- en afbouw maakten dit evenement één van de grootste producties in de geschiedenis van JADA events.

Jouw bedrijfsevent

Bij JADA events zit je goed voor bedrijfsevenementen op maat. Voor een grote groep of in beperkte kring, met wereldsterren op het podium of een lokale coverband, met foodtrucks of een zittend diner? Alles is mogelijk! Zolang het maar past bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen, daar gaan zij voor!

Benieuwd naar wat zij voor jouw event in petto hebben? Contacteer ze!

Organisatie van evenementen – JADA Events