Het laatste nieuws

Op zoek naar een onvergetelijke groepsreisbestemming? Denk eens aan De Haan! Bij ibis De Haan worden groepen hartelijk verwelkomd en kunnen jullie genieten van een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor een onvergetelijk groepsavontuur.

Een groepsreis is veel meer dan alleen maar een reis. Het is een ervaring waarbij mensen samenkomen, avonturen delen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Of het nu gaat om een weekendje weg met de sportclub, een verblijf voor verenigingen, een uitstapje met een busmaatschappij of een educatieve reis voor scholen, groepsreizen bieden een kans om erop uit te gaan in goed gezelschap.

Bij ibis De Haan begrijpen ze dat elke groep uniek is. Daarom streven ze ernaar om voor elk type groep de perfecte oplossing te bieden. Of je nu met een klein gezelschap van zes personen reist of met een grotere groep, hier vind je de capaciteit en faciliteiten om aan al jullie behoeften te voldoen.

Ontdek de natuurlijke pracht van De Haan

Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van De Haan tijdens ontspannende wandelingen in een van België’s mooiste natuurreservaten, De Duinbossen. Van weelderige bossen tot schilderachtige duinen, De Haan biedt een scala aan mogelijkheden voor natuurliefhebbers. Gelegen te midden van weelderig groen, biedt het hotel een rustige omgeving waar je kunt genieten van een verfrissende duik in het buitenzwembad of een drankje op het terras.

Avontuurlijke excursie voor jouw groep

Voor de avontuurlijk ingestelde groepen biedt De Haan een scala aan opwindende activiteiten, zoals een initiatie surfen of beach XL games. Met ibis De Haan als uitvalsbasis kunnen jullie volop genieten van deze spannende avonturen.

Tal van groepen

Afgelopen jaar hebben talloze wandelgroepen de natuurlijke pracht van deze regio al ervaren, met ibis De Haan als hun gastvrije uitvalsbasis. Na een dag vol avonturen in de omgeving, verwelkomde het hotel hun gasten met open armen voor een heerlijk diner in het hotel.

Bij ibis De Haan begrijpen ze de unieke behoeften van groepen en bieden ze speciale tarieven aan om ervoor te zorgen dat groepsreizen betaalbaar en onvergetelijk zijn. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

URL: https://bit.ly/4aCSAuj

Conferentiehotel De Haan – Ibis De Haan