Het laatste nieuws

Op donderdag 16 juni 2016 jl. was ik aanwezig op de ‘grand opening’ van de gloednieuwe Sport- en Health club ‘David Lloyd Leisure’ te Edegem.

Huiselijke sfeer

David Lloyd Leisure staat voor een club dicht bij huis waar je niet alleen kan sporten, maar ook rustig kan genieten en ontspannen in een stijlvolle, luxueuze omgeving. Dat is trouwens in een notendop de filosofie van deze gloednieuwe Leisure Club in Edegem. Een uniek concept in Vlaanderen, dat op enkele weken tijd reeds is uitgegroeid tot de ‘hot spot’ voor mensen die van een actieve levensstijl willen genieten. De club staat voor tot rust komen in een huiselijke sfeer, 365 dagen vakantiegevoel zonder de gebruikelijke stress die eraan vooraf gaat. Het enige wat telt is ‘quality time’. Alleen, met het gezin of met je beste vrienden.

Breed aanbod voor actieve levensstijl

David Lloyd Leisure Club biedt meer dan honderd verschillende lessen aan, voor jong en oud. De Club mikt op vier doelgroepen: de hardwerkende single die weinig tijd heeft, maar na de dagtaak toch even een work-out of een spinningsessie wil komen doen. Dan zijn er de hardwerkende gezinnen met twee werkende ouders die ondanks hun drukke bezigheden toch een kwaliteitsvol leven willen uitbouwen. Verder heb je de welvarende families waar één iemand gaat werken en de partner vooral in de sociale sector zit. En dan heb je nog de actieve pas gepensioneerden. David Lloyd is een echte levensstijl. Een actieve levensstijl. En dat is meer dan sporten alleen. Je kan in de club massa’s verschillende activiteiten doen onder één dak.

Boeiend openingsprogramma

Tijdens de opening kregen de gasten tennisdemonstraties door het eigen professioneel tennisteam voorgeschoteld. Een testrit met een Tesla hoorde er ook bij, alsook kennismaken met de nieuwste Porschemodellen terwijl de kinderen zich konden uitleven op een reusachtig springkasteel. ‘s Avonds genoten de gasten van de hapjes en drankjes in het DLicious restaurant. Het openingsfeest werd knallend afgesloten op de beats van dj Axel Daeseleire.

Vernieuwde Expo Hal in Hotel Ter Elst

Tussen 15u00 en 19u00 konden de gasten tevens de vernieuwde Expo Hal in Hotel Ter Elst ontdekken. Immers, het hotel- en congrescentrum onderging een totale metamorfose. Het complex werd de voorbije maanden uitgebreid met een grote evenementenhal van 1.000m2. Bovendien werden alle 53 hotelkamers vernieuwd, en ook de ‘look & feel’ binnen en buiten steekt nu in een modern jasje. De bowlingbaan maakte plaats voor de uitbreiding van de grootste polyvalente zaal tot een echte evenementenhal. “Daar is veel vraag naar”, aldus hotelmanager Tom Hendrickx. “Onze grote zaal leent zich nu uitstekend voor productpresentaties, recepties, beurzen, diners, grote meetings en galabals. De hal is volledig standaard uitgerust. Maar als onze klanten voor hun evenement hun eigen partners voor de cartering en dergelijke willen meebrengen, dan kan dat perfect. Zij zorgen dan zelf voor alles en huren dan gewoonweg de zaal. Wij kunnen evenwel hun wensen inzake omkadering ook invullen.” De zalen van het congresgebouw hebben een totaalcapaciteit 3000m² . Hier kunnen events van 2 tot 1.000 personen plaatsvinden. Ter Elst beschikt bovendien als enige hotel in de regio over een auditorium voor 400 personen en een zaal voor 1.000 personen. Dat in combinatie met een grote parking op de hotelsite zelf is een toegevoegde waarde. – Olivier Wauters, Eventonline

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48515-meeting-rooms-verhuur-vergaderzalen-in-edegem–ter-elst.html