Het laatste nieuws

Gourmet Invent is een gastronomisch cateringbedrijf met een team van een 70-tal vaste medewerkers. Elke dag maakt het Gourmet Invent team de reputatie waar van een uitstekende klantenservice, perfecte bediening en organisatie en een TOP kwaliteit.
Gourmet Invent biedt zijn medewerkers een dynamische werkomgeving met ruimte voor autonomie en innovatie, ondersteund door een sterke en ervaren organisatie.

Gourmet Invent maakt deel uit van de groep Coser, gespecialiseerd in eventcatering in België en Frankrijk.

Functieomschrijving

Na een inwerkperiode en grondige kennismaking met de organisatie, de structuur en de werking, word je commercieel verantwoordelijk voor klanten die catering wensen te organiseren in één van onze vaste, exclusieve lokaties of op een andere externe lokatie.

Deze opdracht omvat het gehele spectrum van offerte opmaak tot de definitieve bestelling en akkoord van de klant. Dit omvat onder andere briefings samen met de klant, opmaak offerte en kostencalculatie, opvolgen van de offerte. Eens de klant zijn akkoord heeft gegeven volg je het hele proces van de voorbereiding van het event. Hiervoor werk je samen en communiceer je met de operationele manager en keukenchef. We verwachten dat je tijdens het event zelf ook aanwezig bent, om op die manier ook het contact met je klant verder te kunnen onderhouden.

Daarnaast zet je je ook in voor prospectie en het opvolgen van aanvragen, alsook het binnenhalen van nieuwe klanten en contracten.

Het is een functie die zowel proactiviteit als uiterste precisie vergt. We verwachten van onze nieuwe collega frisse, nieuwe ideëen, leuke concepten.  Een niet te onderschatten onderdeel van je dagelijkse werk zal dan ook van administratieve aard zijn (opmaak van offertes, opvolgen offertes, interne communicatie).

Je krijgt alle ruimte om een goede relatie op te bouwen met je klanten.
Als Sales Account bij Gourmet Invent bied je bedrijven en klanten een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Wat verwachten wij?

Gourmet Invent is op zoek naar een witte raaf die commerciële capaciteiten weet te combineren met een volwassen ‘hands on’-mentaliteit – een jonge, dynamische, creatieve en communicatieve persoonlijkheid.
Je houdt professionalisme hoog in het vaandel, werkt klant –  en resultaatgericht en bent flexibel. Je weet je opdrachten 100% af te werken en betrouwbaar te documenteren.
Je beschikt over een diploma niveau bachelor, met voorkeur voor evenementenorganisatie. Ervaring is een pluspunt.

Hospitality is je tweede natuur. 

Wat bieden wij?

Je geniet een grote mate van autonomie en vrijheid.
Je komt terecht in een veelzijdige organisatie met een professionele aanpak en internationale uitstraling.
We bieden je een contract van onbepaalde duur met een faire en motiverende verloning, dat overeenstemt met je ervaring en potentieel.

Interesse?

Stuur ons zeker je motivatiebrief met cv via mail naar info@gourmetinvent.be.

Wens je meer info over Gourmet Invent, bezoek dan onze website www.gourmetinvent.be of contacteer ons telefonisch op het nummer 09/280 84 10.