Het laatste nieuws

Gourmet Invent is een state of mind gebaseerd op innovatie, maatwerk en beleving. Als top 3 cateraar heeft Gourmet Invent een imago opgebouwd dat staat voor onberispelijke kwaliteit, vernieuwde setting, culinaire creativiteit en authenticiteit.

Elke Account Manager is verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling & opvolging van evenementen voor zijn/haar toegewezen businessunit.
Het is een functie die zowel proactiviteit als uiterste precisie vergt. Als Account Manager bij Gourmet Invent verleen je bedrijven en klanten een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Deze opdracht omvat het gehele spectrum van offerteopmaak tot de definitieve bestelling en akkoord van de klant. Dit omvat:
    • Briefing samen met de klant. Je bezoekt de klant/prospect om te peilen naar diens noden.
    • Opmaak offerte en kostencalculatie en opvolgen van de offerte.
    • Eens de klant zijn akkoord heeft gegeven, volg je het hele proces van de voorbereiding van het event. Hiervoor werk je samen en communiceer je met de operationele manager en keukenchef.
    • Indien nodig doe je een locatiebezoek i.s.m. de dienst logistiek.
    • We verwachten dat je tijdens de opbouw en het event zelf, indien nodig, ook aanwezig bent zodat je de klant kan begeleiden en/of ook actief meewerkt, om op die manier van je event een succes te maken en ook het contact met je klant verder te kunnen onderhouden.
  • Tijdens jouw evenementen ben je steeds telefonisch bereikbaar wanneer je niet aanwezig kan zijn op het desbetreffend event.
  • Daarnaast zet je je ook in voor prospectie en het opvolgen van aanvragen, alsook het binnenhalen van nieuwe klanten en contracten.
  • Uitbreiden van de salesactiviteiten op klantniveau en/of regionaal niveau (uitbreiden van het klantportfolio)
  • Je onderhoudt contact met de huidige klanten om nieuwe opdrachten te krijgen.
  • Het bijwonen van evenementen, groepen met speciale interesses, conferenties en seminars om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Manager.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een bachelorsdiploma en/of hebt reeds enkele jaren ervaring in de evenementensector.
  • Je bent commercieel ingesteld en weet van aanpakken.
  • Je bent hands-on, flexibel en neemt initiatief.
  • Je bent klant- en resultaatsgericht.
  • Je bent flexibel en hebt geen 9-to-5 mentaliteit.
  • Je hebt een grote interesse in de evenementensector.
  • Je hebt affiniteit met alles wat te maken heeft met food, events, catering. Kortom hospitality is jouw tweede natuur.

Ons aanbod

  • Je komt terecht in een uitdagende job binnen een Top Employer in de voedingsindustrie.
  • Een contract van onbepaalde duur.
  • Een competitief salarispakket met extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, eco cheques,..)
  • Tal van opleidingsmogelijkheden.
  • Een gemotiveerd team dat ernaar uitkijkt om jou te ontvangen!

Stuur uw mailtje met CV en motivatie naar Debora.VandenBroucke@compass-group.be.