Het laatste nieuws

Vergeet drukke bijeenkomsten en hectische teambuildingactiviteiten. Wil je echt ontstressen met je team en nieuwe ideeën opdoen, kies dan voor een plek in de natuur. Zoals het Domein van de Grotten van Han, een unieke site in België.
De natuur brengt rust, geeft zuurstof aan lichaam en geest en zorgt voor mindfulness. In de natuur stimuleer je je zin voor creativiteit en wordt communicatie met anderen makkelijker. Een natuurlijke omgeving vormt het perfecte decor voor een geslaagd evenement.
Zo’n omgeving heeft een naam: Het Domein van de Grotten van Han.

Wilde dieren
Organiseer eens een seminarie in een authentieke chalet in het hart van de natuur. Ontdek het weldadige effect van de nabijheid van wilde dieren in een uitgestrekt woud en geniet van het zicht op twee beren die rondsnuffelen in het bos.

Adembenemend uitzicht
Of wat dacht je van het adembenemende uitzicht over een idyllische vallei als achtergrond van een luxe-receptie? Dat vind je op het overdekte terras van het vroegere eindstation van de honderdjarige tram, gelegen op de heuvel van het Wildpark.

Feestzaal in kalksteen
Exclusiever kan het bijna niet… Een aperitief, een walking diner of een avondfeest in een grandioze zaal van 150.000 jaar oud en volledig vervaardigd door de natuur! De grot en haar majestueuze ‘Wapenzaal’ staan garant voor een magische avond om nooit te vergeten.

Familydays
Zowel voor je familiefeest als voor grootse evenementen biedt het Domein van de Grotten van Han tal van natuurlijke mogelijkheden. En met haar parking voor wel 3000 wagens en een immens plein van vier voetbalvelden groot, is werkelijk àlles mogelijk!

Meer info:
kdl@grotte-de-han.be
http://www.grotte-de-han.be/nl/ondernemingen

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48794-meeting-rooms-vergaderzalen-ardennen–domein-van-de-grotten-van-han.html