Het laatste nieuws

Voor het tweede jaar op rij sloeg New Balls Please de handen in elkaar met Sanoma en dat resulteerde in een onvergetelijke Flair Shopping Day op 16 oktober. Girls ’n glamour, dat concept kon je terugvinden in het hele Wijnegem Shopping Center. Met meer dan 55.000 bezoekers blikken New Balls Please en partner Checkmate terug op een meer dan geslaagd evenement.

Fikse kortingen, waanzinnige modeshows, een complete make-over met haar-, stijl- en make-upadvies, selfie corners met ‘echte’ sterren… Slechts een kleine opsomming van wat er allemaal te beleven viel tijdens de editie 2016 van Flair Shopping Day. Op verschillende verdiepingen konden de bezoekers zich voor een dag eens echt laten verwennen. Ook de ‘Hallo Flair!’-stand bood dit jaar een mooi gadget aan. Bezoekers ontvingen een gepersonaliseerde magneetbutton als aandenken!

En ook aan special guests was er zeker geen tekort. Zo had Flair Bart Hollanders en Rik Verheye, de sterren van Callboys, voor een live fotosessie over de vloer. Smeltende vrouwenharten konden met die tv-sterren ongegeneerd op de foto. Ook tv-presentatrice, actrice en zangeres Eline De Munck was van de partij, net als mediahype van het moment, Karen Damen.

De Flair Shopping Day sloot uiteindelijk af met een knaller van formaat, want Regi en DJ Wout lieten de vloeren van Wijnegem Shopping Center werkelijk trillen op het ritme van hun beats. De bezoekers sloten zo hun glamorous day al dansend af.

www.newballsplease.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/evenementenbureau-te-gent-new-balls-please/