Het laatste nieuws

Op 1 juli was het weer zover. Het Gentse rooftop restaurant ‘Gaston’ opende dan opnieuw de deuren en rolt zo de zomer in met petanque, eco-moestuin en cocktails en dit alles met een adembenemend panorama op de Gentse skyline. Olivier Wauters van Eventonline was aanwezig op de kick-off. Tijdens de inauguratie regende het jammer genoeg – dat evenwel de sfeer niet drukte -, maar als het weer echter meezit, mag Gaston zich opnieuw het zonnigste dakterras van Gent noemen. Tijdens de zomermaanden kan je er genieten van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de meest genereuze garnaalkroketten van het land.

Nieuw tijdens de opening waren de drankstanden in de verschillende hoeken van de locatie waaronder Copperhead Gin, Sacred Gin (een heerlijke botanische gin en ook negroni en wodka), Bartenders on the Road (inclusief gin bar), Van den Bussche wijnen, een wijnleverancier uit Gent, de ‘CHARIOT by DUVEL’ alsook een stand Cointreau Fizz Cocktail.

Gaston pakt deze zomer ook uit met een vernieuwende cocktailkaart.

Reserveren doe je via het online reservatiesysteem van Gaston. Gaston wordt ongetwijfeld ook deze zomer de plek bij uitstek om van de Gentse skyline te genieten, ongeacht of dat nu bij een lichte lunch of een gezellige apero is. Bovendien verandert het rooftopresto in een gemoedelijke bar, zodra de keuken de deuren sluit. Zeker bezoeken deze zomer! – Olivier Wauters.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-49094-meeting-rooms-gaston–pop-up-rooftop-restaurant-gaston–unieke-locatie-in-gent.html