Het laatste nieuws

Daar zit je dan: in een enorme zaal met podium vooraan, omgeven door honderden blikken én nog eens duizenden online kijkers. Op dat moment dringt één belangrijke vraag zich op: Hoe houd je hen van begin tot eind geboeid en actief betrokken? Enter Powerpulse, de interactieve tool die niet alleen het ijs breekt maar ook je publiek op het puntje van hun stoel houdt en de conversatie op gang brengt.

Er was een tijd dat het podium heilig was en de spreker onaantastbaar. Boodschappen stroomden in één richting – van het podium naar de zaal, van presentator naar publiek. Een event format dat gelukkig al lang verleden tijd is. Het publiek is niet langer een passieve ontvanger, maar neemt actief deel, geeft feedback en kan de boodschappen zelfs sturen.

Tools voor publieksbetrokkenheid, ook wel platforms voor publieksinteractie genoemd, zijn software die daarbij een extra duwtje in de rug kunnen geven. Ze laten toe in real time te communiceren met je publiek en hen te betrekken via live polls, quizzen, enquêtes of vraag- en antwoordsessies. Zo geef je je publiek niet alleen een stem, maar maak je blijvende indruk en boost je hun tevredenheid.

De ins & outs van Powerpulse

Powerpulse van Eventronics is zo’n all-in-one interactietool waarmee je je bezoekers actief kan betrekken. Laat je inspireren door de mogelijkheden en personaliseer het platform naar jouw wensen. Elke denkbare combinatie is haalbaar. Wil je alle features? Geen enkel probleem. Wij bouwen het geheel op maat voor jou, inclusief jouw unieke branding elementen die eruit springen.

  • Polls: Deze krachtige features stellen je in staat om snel feedback en meningen van je publiek te Je kunt bijvoorbeeld peilen hoe ze tegenover een bepaald onderwerp staan of welke onderwerpen ze bij een volgende editie aan bod willen zien komen. Terwijl de antwoorden binnenkomen, zie je de resultaten in real-time bijwerken.
  • Quiz: Introduceer een leuke quiz om de kennis van je publiek op de proef te stellen en de competitiegeest aan te wakkeren.
  • Q&A: Open met één klik een Q&A om (anoniem) vragen uit je publiek te capteren en te beantwoorden – de ideale manier om ook niet-praters te betrekken!
  • Chat: De chatfunctie biedt een plek voor iedereen die ideeën wil delen, wil horen wat anderen denken en verbinding zoekt, zowel in de zaal als online.
  • Brainstormsessie: Geen gedoe meer met post-its. Met PowerPulse kan iedereen (anoniem) ideeën delen en stemmen op de ideeën van anderen.
  • Programma/Agenda: Blijf op de hoogte via het programma van jouw evenement. Bovendien kan je publiek beperkte plaatsen reserveren via hun agenda.
  • Pulse Sentiment Analyse: Benieuwd wat je publiek van een bepaald onderwerp of van je event in zijn geheel vindt? Met Pulse krijg je meteen inzicht in wat je publiek wel of niet aanspreekt in de vorm van kleuren, emoticons en geanimeerde gifs.
  • Content: Deel al je waardevolle content meteen met je publiek. Belangrijke links, presentaties, …

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij achteraf een prachtig rapport aan met alle analyses van de interactietool. Zo heb je niet alleen een indrukwekkende ervaring tijdens het evenement, maar ook waardevolle inzichten achteraf.

Klaar om zelf de vele mogelijkheiden van Powerpulse te ontdekken?
Eventronics verzekert de volledige technologische productie van jouw fysieke, hybride en digitale evenementen. Van technische productie, live captatie en high-definition streaming via een dedicated platform tot AI-generated vertalingen & ondertiteling, on-demand video’s en zoveel meer.

Ontdek hier wat Eventronics voor jou kan betekenen.

Technologische ondersteuning van hybride evenementen – Eventronics