Het laatste nieuws

Gault&Millau stelde onlangs de 2017 Belux gids voor in de nieuwe Expo-zaal van Congrescenter Ter Elst. Erik Wood, CEO van Eventonline tekende present en had een kort gesprek met Tom Hendrickx, General Manager van Ter Elst.

“Het hele gebeuren werd druk bijgewoond”, aldus Tom Hendrickx. “We zijn gestart met de persconferentie van de Gault&Millau Belux gids 2017, met zo’n 760 aanwezigen. Vervolgens werd de zaal volledig omgebouwd voor het galadiner waar Tim Boury, de nieuwe chef van het jaar, gaat koken voor zo’n 560 gasten.”

Dit is de eerste keer dat de persconferentie om de nieuwe Gault&Millau jaargids aan te kondigen, doorgaat in Ter Elst.

“We zijn ondertussen met de ‘Zuidrand’ en ‘Ter Elst’ een toplocatie in de regio”, stelt Tom Hendrickx. “Het afgelopen jaar is er heel veel geïnvesteerd in het bedrijf met een volledige make-over als resultaat. Onze capaciteit is telkens vergroot en we beschikken nu over een vergader- en congrescapaciteit van 3.000 m2. We blijven immers groeien en grote evenementen beginnen steeds meer hun weg naar ons te vinden en Ter Elst te erkennen als de perfecte locatie.”

Congresgangers die van iets verder komen en wensen te overnachten kunnen bovendien terecht in het hotel van Ter Elst dat met 53 kamers 106 gasten kan herbergen. Met zusterhotel Kasteel Solhof in de buurt zijn er bovendien nog 25 kamers extra beschikbaar.

Mijn ervaring: gewoon een topavond in een leuke venue met leuke mensen! – Wood Approved!Erik Wood, CEO Eventonline

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/verhuur-vergaderzalen-in-edegem-ter-elst/