Het laatste nieuws

Palma de Mallorca– Het prachtige fietseiland Mallorca is al jaren in trek bij competitieve en recreatieve fietsers. Het afwisselende landschap, de landelijke dorpjes en prachtige vergezichten zijn voor vele wielrenners een reden om jaarlijks in het voor- en najaar naar Mallorca af te reizen om de nodige kilometers te maken.

Sinds 25 jaar organiseert Fred Rompelberg fietsvakanties op Mallorca en is in deze tijd uitgegroeid tot een begrip in wielerland.

Dat is ook de zakelijke markt niet ontgaan. Wielrennen is een prachtige sport die door steeds meer mensen beoefend wordt en de vitaliteit sterk verbetert. Daarnaast is fietsen dé manier om te netwerken. Onderweg in een prachtige omgeving met gelijkgezinden is het ook prettig om ongedwongen zakelijke partners te spreken en persoonlijk te leren kennen.

In 2016 organiseerde Thomas Cook Business Incentives in samenwerking met Fred Rompelberg Bicycle Holidays een fantastisch 4-daags netwerkevent voor een Belgisch Telekom bedrijf met diverse prachtige ritten, verblijf in een luxe hotel, diverse diner- en lunchlocaties en een service op maat. Deze succesvolle samenwerking is de aanleiding voor een nauwere en intensievere samenwerking waar nog veel bedrijven en organisaties van gaan genieten!

De mogelijkheden zijn eindeloos, van een 2-daagse shortbreak met heisessies en een korte fietstocht in de namiddag tot een fietsweek voor het gehele bedrijf of afdeling van A tot Z verzorgd. Fred Rompelberg Bicycle Holidays denkt graag met u mee over uw event op Mallorca.