Het laatste nieuws

Elk jaar nodigt Pec Products, samen met zes andere specialisten uit de machinebouwsector, verschillende technisch verantwoordelijken uit voor de Elektro Mechanische Contactdag – kortweg EMC. Dit jaar vond die plaats in Technopolis. Wat prima matcht met het technische karakter van het event. Maar eigenlijk nog meer in de smaak viel door de goede bereikbaarheid… én vooral de creatieve cateringmogelijkheden!

Technisch verantwoordelijken die de technologische evoluties in de industrie op de voet willen volgen, weten dat ze op EMC moeten zijn. Geen beurs, maar wel een informatief event met heel wat netwerkmogelijkheden. Een van de organisatoren is Pec Products – exclusief verdeler van Item, een bouwsysteem op basis van aluminium profielen, geschikt voor machinebouw-constructies.

Samen met zes mede-organisatoren nodigde Pec Products enthousiast zijn klanten en geïnteresseerden uit voor deze Contactdag. Plaats van afspraak? Technopolis. Dat viel meteen in de smaak door de uitstekende catering die aangeboden werd in 2 indrukwekkende foodtrucks, én de uitstekende ligging van Technopolis – pal tussen Brussel en Antwerpen. Tel daar de grote, gratis parking bij, en de organisatoren waren meteen gerust dat ze hun gasten vlot konden ontvangen. De eerste stap op weg naar een geslaagd event.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Seminariezalen Mechelen – Technopolis