Het laatste nieuws

Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen gelegen in het kloppend hart van Antwerpen. Mede door haar gunstige ligging tegenover de TGV terminal nabij het centraal station is het hotel ideaal voor zowel een zakelijk als een privé verblijf. Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen heeft 169 kamers en 4 suites met alle moderne voorzieningen. Voor een zakelijke bijeenkomst kunt je terecht in een van onze 14 multi- functionele zalen.

Restaurant ARivé, APéro bar en lounge zijn met de grootste zorg ontworpen om een unieke, informele en relaxte sfeer te creëren. Wij bieden maaltijden en snacks van uitstekende kwaliteit en een mooie selectie dranken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Genieten terwijl je luistert naar lichte jazz en lounge muziek.

Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar:

FOOD & BEVERAGE SUPERVISOR M/V
(voltijds)

ORGANISATIE:
Ressorteert onder de F&B Operations Manager

DOEL:
Organisatie, supervisie en meewerkende van de bediening in de zaal. Onthaal en dienstverlening.

HOOFDTAKEN:
1. Werkorganisatie:

– organiseert de werkzaamheden in het restaurant/banqueting en plant de activiteiten van het zaalpersoneel op basis van reservaties of bezettingsprognoses: stelt uurroosters op, zorgt voor de taakverdeling, geeft richtlijnen enz…; doet hiervoor de nodige administratie

2. Supervisie werkzaamheden:

– superviseert de mise-en-place van de zaal, de tafels, het dienstmateriaal, de benodigdheden, enz…
– superviseert de bedieningswerkzaamheden; houdt toezicht op de naleving van de bedieningsprotocol en huisregels; waarborgt klantvriendelijke en kwalitatieve bediening
– controleert orde en netheid in de zaal en het voorkomen van het personeel.

3. Onthaal en dienstverlening:

– houdt reservatiehandboek bij; zorgt voor efficiënte indeling en opstelling van tafels
– onthaalt klanten, begeleidt hen naar hun tafel en wijst de plaats toe
– zorgt voor een ontspannen sfeer in de zaal, voor een sociale en discrete omgang met de klanten; verzorgt de public relations.

4. Verkoop:

– geeft de dranken- en spijzenkaart, geeft menu- en wijnadvies; noteert de bestellingen
– geeft richtlijnen aan het zaalpersoneel; zorgt voor een vlotte werkvoortgang; staat in voor de coördinatie tussen de keuken- en zaalactiviteiten; houdt keukenpersoneel permanent op de hoogte van de stand van zaken in de zaal (voortgang gerechten)
– neemt deel aan de bediening van dranken en gerechten; voert bepaalde bereidingen en versnijdingen uit in de zaal
– is permanent attent op de wensen van de klant
– is verantwoordelijk voor de afrekening en bijhouden van de kassa.

5. Na de dienst:

– controleert verkoop en verbruik van gerechten en dranken; controleert kassa; stelt kassa rapport op
– controleert de voorraad (dranken, vaatwerk, bestek, linnen) en geeft bestellingen door.

6. Overig:
– Duty diensten behoren tevens tot het takenpakket.

FUNCTIE EISEN:

  • Minimaal een middelbare opleiding.
  • Affiniteit met en/of ervaring in de hotelbranche.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse-, Duitse en Engelsetaal.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Zelfstandig kunnen werken, innovatief en ondernemend.
  • Ordelijk ingesteld, flexibel (geen nine-to-five mentaliteit) enrepresentatief.
  • Service- en gastgerichte werkhouding metverantwoordelijkheidsgevoel.

WIJ ZOEKEN:
Je hebt enige ervaring opgedaan in soortgelijke hotels en/of posities, je wilt graag de handen uit de mouwen steken en de teamgeest versterken. Eigenschappen als gastgericht, leergierig, efficiency en het graag aanpakken van uitdagingen spreken je zeer aan en zijn alles behalve vreemd voor je. Je bent representatief en stressbesteding, tevens ben je graag een voorbeeld voor anderen en heb je een oog voor detail. Je beheerst de Nederlandse taal en kunt je goed verstaanbaar maken in de Engelse- en bijvoorkeur ook de Duitse taal.

WIJ BIEDEN:
Een afwisselende baan met veel dynamiek en zelfstandigheid, een marktconform salaris en bijpassende interessante secundaire arbeids- voorwaarden. Waaronder;

  • Arbeidscontract voor onbepaalde duur met een proeftijd van twee weken, inclusief 13e maand (eindejaarspremie).
  • Salarisindicatie: marktconform PC 302.
  • Tegemoetkoming in je reiskosten.
  • Na een dienstverband van 6 maanden maaltijdcheques van 6.00euro netto per dag.
  • Uitgebreid Lindner trainingspakket.
  • Gebruik van fitness en sauna op de 11e verdieping.
  • Personeelkortingen bij verschillende online shopping sites.
  • Personeelstarieven voor overnachtingen binnen de keten.

www.lindner.de

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in de regio Antwerpen. Mocht deze profielschets je aanspreken, stuur dan een motiverende sollicitatie, CV met foto naar Lindner Hotel & City Lounge Antwerpen, t.a.v. Els Aerts, Lange Kievitstraat 125 te 2018 Antwerpen. Bijvoorkeur ontvang ik jouw reactie per mail: hr.antwerpen@lindnerhotels.be