Het laatste nieuws

ZOO inspirerend!
Het Flanders Meeting and Convention Center Antwerp (FMCCA) is dé plek om samen te komen in Antwerpen. Het FMCCA maakt deel uit van ’s werelds mooiste ZOO, een oase van rust in de stad vol 19de-eeuwse grandeur.

Start uw dag met een bezoek aan de olifanten of doe een yogasessie naast de flamingo’s. ’s Avonds dineert u tussen koralen en exotische vissen in het spectaculaire ZOO Aquarium. Het Flanders Meeting & Convention Center Antwerp biedt oneindig veel mogelijkheden om uw deelnemers te inspireren.

FMCCA in cijfers
• 25 000m² oppervlakte
• 30 zalen, break-out-rooms en multifunctionele ruimtes tot 2500 gasten
• 2 minuten wandelen naar station Antwerpen Centraal
• 2 internationale luchthavens
• Antwerp Airport op slechts 15 min. buiten het stadscentrum

Modern comfort in historische stijl
Alle ruimtes van het FMCCA combineren de elegantie van vroeger met het comfort van vandaag. Kers op de taart is zonder twijfel het schitterende Koningin Elisabeth-auditorium. Met zijn 1880 zitjes is deze zaal het neusje van de zalm in akoestiek en geluidstechnologie. Droomt u van een congres met een keynote speaker in de namiddag en ’s avonds een symfonisch concert? Flanders Meeting and Convention Center Antwerp maakt uw verwachtingen graag waar.

Centrale ligging in het hart van Europa
Stap van de trein en uw bestemming is al bereikt. Londen, Parijs en Amsterdam zijn maar een korte treinrit verwijderd dankzij de uitzonderlijke ligging van het Flanders Meeting and Convention Center Antwerp.

Naast de imposante stationskathedraal, in het bruisende centrum van Antwerpen. Laat u verleiden door de vele musea, hotels, restaurants en toeristische trekpleisters: verken de wereld in de sfeer van een dorp.

Lees verder op www.fmcca.com.
Tel: +32 (0)3 224 89 06 • E-mail: meetings@fmcca.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/congrescentrum-in-antwerpen-flanders-meeting-convention-center-antwerp/