Het laatste nieuws

Salons van Edel is een nieuwe plek in Antwerpen voor de grote momenten van je kinderen, je partner, familie, vrienden of van jezelf.  Momenten die je samen wil vieren in een groots kader. Om nooit te vergeten.

Salons van Edel is ook een plek voor de belangrijke bedrijfsmomenten: om te overleggen, geïnformeerd te worden, contacten te leggen, successen te vieren, te feesten…

Salons van Edel bestaat uit het gerestaureerde kasteel “Hof ter Beke” met een hoofd- en bijgebouw met daarop elk een verdieping. Deze zijn verbonden met mekaar via een nieuw gebouw dat dient als passerelle en alles wat functioneel is. De gelijkvloerse verdiepingen bestaan uit een restaurant in de hoektoren en feestzalen. Op de eerste verdiepingen zijn nog meer feest-, congres- of seminariezalen. Salons van Edel is zo ingericht dat heel het kasteel als locatie voor een feest of event kan worden opengezet of opgedeeld in kleinere zalen en vertrekken voor kleinere gezelschappen. De perfecte plek voor first class feesten en events. Zowel klein als groot, tot 1000 personen. Zowel bescheiden en discreet als groots en spectaculair.

Al onze zalen (5) beschikken over rechtsreeks daglicht, WIFI en zijn uitgerust met het laatste nieuwe audio- en/of visuele materiaal.
Salons van Edel is gelegen in de Terbekehofdreef, vlak aan de A12 en ligt verscholen in het groen van een verrassend groot park.
Salons van Edel beschikt over een grote privaat parking.

Praktisch:
Salons van Edel
Terbekehofdreef 13
2610 Wilrijk (Antwerpen)
+32 (0)3/233.30.30
www.salonsvanedel.be
info@salonsvanedel.be