Het laatste nieuws

Festivak en de AEB (int. Artiesten en Evenementenbeurs) bundelen hun krachten door de succesvolle producties dit jaar tegelijkertijd te organiseren. De beurzen vinden op 9 & 10 november plaats in de Nekkerhal in Mechelen. Op een oppervlakte van 18.000 vierkante meter bieden de beurzen gezamenlijk een compleet overzicht van alle facetten voor het organiseren van een evenement. Festivak en AEB intensiveren hiermee hun jarenlange samenwerking.

Al een aantal edities presenteerde de AEB zich met een Artiestenplein tijdens Festivak. Dit tot groot enthousiasme van zowel bezoekers als de deelnemende exposanten.

Festivak en de AEB geven hiermee gehoor aan de vraag om één groot platform te creëren waar men terecht kan voor zowel publieksevenementen, bedrijfsevenementen, MICE als artiesten. Door de samenwerking zullen ruim 300 bedrijven zich presenteren en ruim 7.000 organisatoren, vertegenwoordigers en event geïnteresseerden deze dagen de Nekkerhal bezoeken.

Festivak viert dit jaar haar 20e editie en is al jaren de grootste beurs op het gebied van aanbieders binnen de evenementenbranche van:

• Verhuur, podia, techniek, tenten etc., afvalverwerking, decor, standbouw, catering enz.
• Locaties en accommodaties
• Evenementen- en communicatiebureaus
• (Zakelijke) dienstverleners op het gebied van personeel, advies, uitvoer, promotie
• Vervoerders
• Aanbieders van infrastructurele voorzieningen en aanpassingen
• Aanbieders van webdiensten

De Artiesten- en Evenementenbeurs is al 29 jaar de grootste vakbeurs voor Artiesten, Artiestengezelschappen en Artiestenbureaus.

Beide beurzen behouden hun eigen identiteit.

Effectief deelnemen aan Festivak België?
Zorg dat beslissers uit de evenementenbranche u op het netvlies hebben door deelname als exposant aan Festivak België. Hier heeft u twee dagen lang de mogelijkheid geintresseerde organisatoren van evenementen, brand-vertegenwoordigers, productmanagers, gemeentelijke instellingen en marketingprofessionals te ontmoeten. Toon hen wat uw producten en diensten voor kunnen betekenen. Een greep uit de inschrijvingen:
The Fungroup, Euro Events, Melis Events, Gators.be, LiveCut.tv, Screentech cvba, Sharingbox sa, ETIGO en MTD Nederland. Eventplanner bvba, De Boer, DMG- Security bvba, GSV bvba, Created4Events bvba, Eventonline, P-Productions bvba, JTE Artteam bvba, Stalenrijplaten bvba, Webu Environment bvba, W4E bvba, PhotoEvents, Kortpack en vele anderen.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69089-11683-48017-event-suppliers-vakbeurs-voor-de-totale-evenementenbranche–festivak-2016.html