Het laatste nieuws

Bij Technopolis feest je deze zomer in openlucht!

Bij Technopolis staat in juli en augustus alvast de zomerbar klaar om er samen met klanten, collega’s of vrienden op onze herwonnen vrijheden te toosten! Vergeet de zonnebril en zonnecrème niet wanneer je met een frisse pint de lekkere hapjes doorspoelt en met collega’s napraat over het EK voetbal of de prestaties van onze atleten op de Olympische Spelen in Tokio analyseert. Deze zomer is de zomerbar van Technopolis de ideale plek voor eender welk event.

Staat jouw bedrijfsevenement pas na de zomer op de planning? Geen nood! Want Technopolis transformeert de hippe zomerbar in het najaar tot gezellige herfstbar en gaat lekker coronaproof door richting winter!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Celebration time?

Plan je met jouw bedrijf een after work barbecue, een zomerse receptie, een verjaardagsdrink met vrienden of zelfs een babyborrel? De zomerbar van Technopolis is erop voorzien.

Zomers om van te smullen

Foodtrucks boordevol heerlijke snacks staan klaar om een brede waaier van lekkers aan te bieden. Pizza, hamburger of bordje gezond? Het is allemaal even likkebaardend lekker én coronaproof! Bij een gezellig zomerfeest hoort bovendien ook een gevarieerd aanbod van verfrissende drankjes: fruitsappen, frisdranken, wijn, bier, cava … Technopolis serveert het allemaal.

Kids welkom!

De kinderen hoeven absoluut niet thuis te blijven. Ook zij zullen de tijd van hun leven beleven in de zomerbar van Technopolis waar ze in het in het strandzand kunnen spelen of een minireis rond de wereld maken. Vanaf 20 augustus kan je je bezoek aan de zomerbar combineren met een leuke ontdekkingstocht in Insectopia. Dat is een tijdelijke expo in het bos vlak naast de zomerbar boordevol uit de kluiten gewassen insecten tot wel 5 meter hoog!

In combinatie met…

Alle mogelijke formules


Je feest in de zomerbar kan je uitbreiden met bijvoorbeeld een bezoek aan Technopolis, een wetenschappelijke show of demo of teambuilding. Er zijn oneindig veel mogelijkheden!

Ontdek alle formules

Meer info nodig?


Het eventteam van Technopolis staat de hele zomer voor jou klaar!

Neem snel contact op met hen!
event@technopolis.be
015 34 20 00