Het laatste nieuws

Familiebrouwerij Van Honsebrouck: nieuwe prestigieuze eventlocatie in Izegem. Na het vermaarde kasteelbier nu ook “Het Bierkasteel” !

Na 115 jaar en een investering van 45Mio € verhuisde de speciaalbierbrouwerij Van Honsebrouck naar een nieuwe locatie in Izegem. Behalve brouwerij werd het ook een prestigieuze eventlocatie met een brasserie, 3 zalen en een exclusieve boardroom onder de naam “Bierkasteel”.
Met een parking voor 230 wagens en een uitstekende ligging vlakbij de E403 Kortrijk-Brugge heeft het “Bierkasteel” alles in huis.

Vergaderen
Op het gelijkvloers bevindt zich een zeer exclusieve design boardroom voor 16 deelnemers mét privébar. De capaciteit van deze zaal kan uitgebreid worden dankzij een annexzaal waar tot 60 personen kunnen plaats nemen. Uiteraard is alles uitgerust met de modernste multimedia technologie. U geniet van een inhouse catering op maat of van een lunch of diner in de stijlvolle brasserie van de brouwerij met eigenbereide gerechten die soms geïnspireerd zijn op één van de vele speciaalbieren. De Brasserie is doorlopend open van maandag tot vrijdag telkens van 12-22u.

Congressen
Voor grootschalige vergaderingen, congressen of feesten beschikt het bierkasteel over nog eens 2 prachtige zalen op de eerste verdieping tot 250 personen. De Troonzaal heeft een capaciteit van 110 en de Foederzaal een capaciteit van 160 personen in banketopstelling.

De onovertroffen ronde buitenpatio staat in verbinding met de twee zalen. Het is een gedroomde setting voor walking dinner of receptie. Ook hier is alles uiteraard uitgerust met de modernste congresinfrastructuur, inclusief 3 meter brede schermen, een Bose-geluidsinstallatie en een centraal aansturingssysteem voor alle multimedia.

Events
Op zoek naar een niet alledaagse setting voor uw event? Het Bierkasteel is ‘the-place-to-be’. Totaal nieuw, in een concept waar authenticiteit en ultramodern elkaar ontmoeten.

Voortreffelijke inhouse catering, uitgelezen service, ruime parking en gemakkelijk toegankelijk.

Bezoekerscentrum & bierboetiek
Elke bierliefhebber is welkom in het bierkasteel. Het wordt een interactief bezoek doorheen de brouwerij ondersteund door headset in 5 talen en grote schermen. Daarnaast antwoordt een gids graag op alle verdere vragen.
Je bezoekt er onder andere de brouwzaal, bottelarij, tonnenzaal en foederzaal. Vollediger kan niet! Je proeft er ook meerdere bieren uit ons assortiment.
Uiteraard is er een “bierboetiek”, uniek in zijn soort.
Tof aanbod biergadgets, bierpralines en onze bieren in originele geschenkverpakking als relatiegeschenk.

Meer info via: info@bierkasteel.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/locatie-voor-seminaries-in-izegem-het-bierkasteel/