Het laatste nieuws

Sinds deze maand hebben Fabula Productions, 7theaven en Art Of Confusion hun nieuwe vestiging op de Heiveldekens 20 in Kontich officieel in gebruik genomen. Met nieuwe kantoren en een verdubbeling in magazijnruimte zijn we dan ook meer dan klaar om onze klanten en leveranciers op een vlotte en aangename wijze te verwelkomen. Meer nieuws over de feestelijkheden en de bekendmaking van de nieuwe naam volgen later dit jaar.

In de gloednieuwe toonzaal kunnen klanten vanaf nu een groot deel van het assortiment ontdekken, zo staan ook de nieuwe Stones, Salomo en Smokey collecties daar permanent uitgestald. Door de organische vormen en het natuurlijke materiaalgebruik belichamen deze collecties perfect de ‘design by nature’ trend. Ook gloednieuw bij Fabula Productions zijn de bloemen en tafeldecoraties, in samenspraak met de klant worden frisse en eigentijdse blikvangers gekozen die perfect passen bij het gehuurde meubilair.

Doordat ook het atelier van Fabula Productions volledig vernieuwd is, kunnen onze unieke en exclusieve ontwerpen niet alleen gehuurd maar ook aangekocht worden. Zowel ex-demo modellen als gloednieuwe en op maat gemaakte creaties zijn steeds verkrijgbaar, meer info hierover vind je op www.fabulaproductions.be of in onze folder via deze link.

Vanaf nu is iedereen dus steeds welkom op de Heiveldekens 20 in Kontich, geef ons op tijd een seintje en de koffie zal klaarstaan.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Lounge meubilair voor events – Fabula Productions

Unieke decoratie effecten – 7theaven

Audiovisueel verhuurbedrijf – Art of Confusion