Het laatste nieuws

Of u nu van plan bent een conferentie, vergadering, bruiloft of een workshop te organiseren, u hoeft niet verder te kijken dan Hilton Antwerp Old Town om uw gasten aangenaam te verrassen. Plan uw evenement in de komende maanden in Hilton Antwerp Old Town en geniet van exclusieve voordelen!

  • 10% korting op alle seminarieformules
  • Gratis internet
  • Dubbele Punten “Hilton Meeting Planner”

Ontdek hier het aanbod

Ideaal gelegen in het historische hart van Antwerpen, is Hilton Antwerp Old Town de uitgelezen locatie voor uw evenementen. De 13 multifunctionele vergaderzalen en de balzaal Belle Epoque, allemaal volledig gerenoveerd en voorzien van daglicht, zijn ideaal voor het organiseren van evenementen voor maximaal 1.200 personen. Vergaderingen, conferenties, productlanceringen, bruiloften, familiefeesten, …, met de attente steun van een toegewijd team en gastronomische voorstellen geïnspireerd door het beste van de Belgische en Franse keuken, bent u meteen verzekerd van een 100% gepersonaliseerd evenement en is succes gegarandeerd.

Reserveer vanaf nu uw evenement
Antwerp.events@hilton.com
+32 (0) 3 204 12 03
www.antwerp.hilton.com

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-47296-meeting-rooms-unieke-historische-balzaal-in-europa–hilton-antwerp-old-town.html