Het laatste nieuws

Maak kennis met Eventure: dé nieuwe vakbeurs voor de evenementensector. Op 18 en 19 december 2024 zal Waregem Expo het toneel zijn van dit tweedaagse B2B-evenement. Als exposant krijg je de kans om in direct contact te komen met zowel nieuwe als bestaande organisatoren. Als bezoeker krijg je tal van oplossingen aangereikt om van jouw event, meeting of beursdeelname een succes te maken.

ONDERNEMEN EN NETWERKEN

Voor exposanten biedt Eventure uitgebreide mogelijkheden om te ondernemen en te netwerken. In een collegiale setting kom je direct in contact met zowel nieuwe als bestaande organisatoren, waardoor je waardevolle zakelijke relaties kunt opbouwen.

Op Eventure verwelkomen we 3 belangrijke bezoekersgroepen.

  • Een eerste groep zijn de eventbureaus die fulltime bezig zijn met de organisatie van evenementen.
  • Een tweede belangrijke groep zijn de ‘semi-professionals’, mensen die naast hun dagelijkse bezigheden één of meerdere events per jaar organiseren.
  • En een derde groep zijn de corporate eventmanagers die binnen de bedrijven de taak hebben om personeelsfeesten, teambuildings, meetings en dergelijke te organiseren.

Daarnaast is Eventure een geweldig platform om jouw nieuwste producten en diensten te presenteren aan een divers publiek van bedrijven en bezoekers. Grijp deze kans om jouw merk te positioneren en je zichtbaarheid te vergroten.

M.a.w. is Eventure een niet te missen kans om jouw bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen!

ADVIES EN INSPIRATIE

Als bezoeker biedt Eventure een waardevolle ervaring, ongeacht het type evenement dat je organiseert. Of het nu gaat om een congres, publiek event, corporate event, cultureel event, festival, party, sportevent, beurs, seminarie, Eventure voorziet je van een divers en compleet aanbod aan materialen en diensten van professionele kwaliteit. Laat je adviseren en inspireren door een breed scala binnen verschillende sectoren. Bovendien biedt Eventure jou de kans om jouw evenement te verbeteren en nieuwe trends te ontdekken.

Inschrijven als exposant