Het laatste nieuws

Op zondag 31 juli jl. hadden we naar jaarlijkse gewoonte een dag voor klanten ingelast in het Witte Paard in Blankenberge. Voor mij ongetwijfeld een ‘walk down memory lane’ vol jeugdsentiment. Ik kom hier trouwens al van kleinsaf aan, samen met mijn ouders naar zee… en daar keek ik altijd wel naar uit. Zoveel jaren later nu, zitten we hier dan met onze topklanten en vrienden.

Ieder jaar opnieuw ben ik onder de indruk van de kwaliteit van de show! CEO Ben Van de Keybus staat zelf in voor de casting van de artiesten, wereldwijd trouwens, en ik durf te stellen dat hij dat uitstekend doet. Dit jaar is het trouwens de 80ste editie met een ‘crème’ van artiesten! Rob De Nijs, Nederlands meest bekende zanger schitterde samen met Sandrine, die het publiek verblufte met haar vocale kwaliteiten. Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, De Vaginamonologen …) maakte voor de achtste maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, Bowling Balls …) etaleerde als medegastheer zijn allround kunnen. Verder nog Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps theater…), Dimitri Verhoeven (’14-’18, Oliver…) en Laura Seys. Bovendien kon de fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4 …) niet ontbreken.

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, machtige dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums.

Kortom, een namiddag met enorm veel positive vibes, wat ik trouwens sterk voelde bij onze klanten … only happy faces! De revue loopt nog tot 5 september. Het Witte Paard: zeker Wood approved!

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/het-witte-paard-revue-2016-80th-celebration/