Het laatste nieuws

Fabula Productions is al jaren gekend voor zijn strakke en tijdloze loungemeubels, tafels en barelementen. Ook voor eigenzinnige eye-catchers zoals de Cliffy en Louis reeks is er slechts één adres: Heiveldekens 20 in Kontich.
Deze collectie is nu uitgebreid met de Stones. Deze unieke zitelementen voelen zich perfect thuis in een meer natuurlijk decor maar geven uw event dankzij de zeer hoge afwerkingsgraad en het perfecte zitcomfort nog steeds een luxe uitstraling.
Een kleine tip: combineer onze meubels ook eens met de opblaasbare Event Spheres of Air Clouds van 7theaven. Zo zorg je niet alleen voor een mooie setting op de grond maar wordt heel de ruimte op een creatieve manier gebruikt.
Doordat onze collecties regelmatig vernieuwd worden en wij onze meubels in eigen atelier produceren, kunnen we deze niet enkel verhuren maar ook te koop aanbieden. Zowel demo modellen als gloednieuwe creaties zijn steeds ruim voorradig.
Bij Fabula Sales bieden we niet enkel standaard oplossingen aan maar kunnen we, door onze jarenlange ervaring, ook volledige op maat van de klant uitgewerkte projecten aan. Zo hebben we in het verleden al volledige winkels, kantoren en zelfs woningen ingericht. Meer info vind je op onze gloednieuwe webstek www.fabulaproductions.be/sales. Wil je liever onze showroom komen bezoeken? Geef ons dan op tijd een seintje en je persoonlijke djinn zal klaarstaan ��

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Lounge meubilair voor events – Fabula Productions