Het laatste nieuws

Steve Roose geeft als oprichter van Event Mosaic het roer door aan zijn vennoot Matthias Verscheure die nu als enige zaakvoerder en aandeelhouder zal functioneren.
Event Mosaic heeft in haar 23-jarig bestaan een mooi palmares van meer dan 5000 bedrijfsevents gerealiseerd vanuit haar basis in Brugge.
“Na 10 jaar samen als zaakvoerder van Event Mosaic zij aan zij gewerkt te hebben volgt nu een organische, logische stap in de verdere evolutie van Event Mosaic “.
De komende jaren blijf ik me inzetten voor het bedrijf, haar medewerkers en klanten. Een jongere, nieuwe en vooral toekomstgerichte wind waait nu door het bedrijf en dat is mooi om te zien, aldus Steve Roose”.

“We hebben ondertussen niet stilgezeten zegt Matthias Verscheure. Een rebranding is net afgerond en daar zijn we trots op. We blijven onze core trouw: organisatie van bedrijfsevents en teambuildingactiviteiten.
Ook ons kantoor kreeg een grondige renovatie en een nieuwe look. Ons team werd versterkt met jong en niet meer zo jong geweld en dit alles creëert meer goesting om te doen waar we goed in zijn!”

Sustainable events to empower people… binnenkort meer nieuws!

Evenementenbureau regio Brugge – Event Mosaic