Het laatste nieuws

Event Masters heeft nieuws. Ze hebben zelfs groot én fijn nieuws!
Ze hebben namelijk recent een overname gedaan van een fijne concullega uit de eventsector. Na bijna 30 jaar onafgebroken moorden en duizenden slachtoffers later, besloot eigenaar Luk Matthijs om de fakkel van zijn bedrijf Murder Inc. door te geven aan Event Masters. Murder Inc. is dé referentie op vlak van moorddiners. Dat was alvast het grote nieuws, nu nog het fijne nieuws. Of is omgekeerd? Om alle lopende en nieuwe projecten mee in goede banen te leiden, begon deze maand de nieuwe collega Kristien Van Crombrugge. Een toppertje in het organiseren van events en … een ervaren “moord”griet!

Je mag de oprichter van Murder Inc, Luk Matthijs, gerust de pionier van de moorddiners noemen. Al sinds 1989 startte hij met deze diners en met meer dan 25 formats is hij tot op vandaag de referentie. Jarenlang organiseerde hij met een team van acteurs de meeste van de events in hun eigen Sint-Jansbergklooster in Zelem, Limburg. Ondanks het feit dat Murder Inc. één van de oudste eventbureaus in België is, kan je de concepten niet als oubollig of achterhaald omschrijven. Luk Matthijs: “Het brengen van een goed scenario is van alle tijden en blijft werken. Dat is wat de feedback van de talrijke klanten bewijzen.”
De scenario’s zijn van de hand van Luk en neemt de gasten mee naar een wereld van moorddadige intriges, verstrooide obers, bloeddorstige vampiers, adellijke erfgenamen, vrolijke paters en mysterieuze queesten.
Luk: ”Ik zocht een partner die geloofde in ons verhaal om mijn “kindje” verder te laten groeien.”
We hoeven je niet te vertellen dat het meteen klikte en we in de producten van Murder Inc. een mooie aanvulling van ons huidig portfolio zagen.

Het uitgangspunt van een Murder Inc-activiteit is eigenlijk simpel: je hebt acteurs, een verhaal en natuurlijk de gasten die nietsvermoedend voor een lunch of diner samenkomen. Bert Knuts, CEO van Event Masters: ”Murder Inc is eigenlijk dé reden waarom Event Masters nooit zelf moorddiners heeft uitgewerkt. Wat hun producten nu net zo uniek maken, zijn de verhalen en de acteurs die de personages tot leven brengen. We zijn dan ook ontzettend blij dat Luk voor Event Masters formats wil blijven creëren.”
Om de lopende en nieuwe events van Murder Inc in goede banen te leiden, startte er een nieuwe collega bij Event Masters. Kristien Van Crombrugge is absoluut geen onbekende bij Murder Inc. Enkele jaren geleden was ze in dienst bij Murder Inc, dus ze kent de concepten en acteurs ontzettend goed. Met haar enthousiasme zal ze de organisatie en integratie bij Event Masters van alle Murder Inc-producten begeleiden.
Toegegeven… het was in het begin wel wat wennen, zo een collega die steeds spreekt over “er wordt vanavond weer gemoord” of “er is weer een slachtoffer gevallen”. Maar ja, Event Masters, Kristien is dan ook een echte “moord”griet!

Ben je benieuwd naar de dinner concepts die Event Masters en Murder Inc te bieden hebben? Surf dan even naar www.murderinc.be of  http://www.eventmasters.be/en/events/teambuilding

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Evenementbureau Mechelen – Event Masters