Het laatste nieuws

Zieke kinderen en hun families even een onbezorgde vakantiedag bezorgen. Dat was het doel van het Gentse Sandton Grand Hotel Reylof. “Door de ziekte van onze dochter kunnen we geen verre reizen maken. Dit is een leuk alternatief voor de hele familie.”

“Prinsessen Janne en Loeka zijn aangekomen, samen met mama Ellen. Geef ze een applaus.” Zo verwelkomde circusdirecteur Peter gisteren 25 zieke kindjes en hun familie in het Sandton Grand Hotel Reylof in de Hoogstraat in Gent. Samen met Kadee, het fonds van het UZ Gent dat zich inzet voor de kinderen van het kinderziekenhuis Prinses Elizabeth, organiseerde het hotel een familienamiddag.

De kindjes worden verwend met bloemenkransen, toverstafjes en prinsessenkroontjes. Ze krijgen er alles wat hun hartje begeert: een hotelmedewerkster schminkt vlinders op hun gezicht, er is een leeshoek… Maar de meeste kinderen kiezen ervoor om zich uit te leven met de volksspelen in de tuin. In de bar van het hotel houdt het eenmansorkest Fijnbesnaard een interactieve voorstelling, gevolgd door een vieruurtje: pannenkoeken, ijs, Fristi en chocolademelk.

Bron: Nieuwsblad.be 

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/vergaderlocatie-in-gent-sandton-grand-hotel-reylof/