Het laatste nieuws

Vrijdag 21 oktober staat David Guetta in de Ethias Arena met de indrukwekkende productie waarmee hij de wereld rondreist en clubs en concertzalen uit hun dak laat gaan. Dit wordt het allereerste eigen optreden van Guetta in Hasselt én in Vlaanderen. Het evenement is een initiatief van de Luikse organisator van ‘Legendz feat. David Guetta’ en de Sportpaleis Group.

De keuze voor de Ethias Arena is niet toevallig. De zaal is één van de weinige locaties die een productie van een dergelijke omvang onderdak kan bieden. Met events als Sensation, I Love The 90s, Regi in the Mix en vele andere heeft de Ethias Arena al ruimschoots haar kwaliteiten als ideale locatie voor dance-events bewezen.

Dat Luik ook nog eens op een steenworp ligt is mooi meegenomen. Luik is niet alleen de thuisstad van Legendz, dat in 2006 voor het eerst David Guetta uitnodigde, maar ook een beetje van Guetta zelf, want zijn moeder is van Luik afkomstig.

Wereldster van formaat

Met de komst van David Guetta haalt de Ethias Arena een wereldster van formaat in huis. De ondertussen 48-jarige dj heeft een indrukwekkend palmares op zijn naam staan en mag gerust een voorbeeld en inspiratie worden genoemd voor een hele generatie dj’s en artiesten. Hij is dan ook een vaste gast in de Belgische hitlijsten en de meeste radiostations hebben hem in hun playlist staan.

Officiële EK 2016-song

Voor David Guetta is 2016 wel een heel bijzonder jaar. Op vraag van de UEFA maakte hij het officiële lied ‘This One’s For You’ voor het EK van 2016, dat hij samen met zangeres Zara Larsson live tijdens de openingsceremonie vertolkte voor de openingsmatch tussen Frankrijk en Roemenië.

Belgische (en buitenlandse) fans konden David Guetta dit jaar aan het werk kunnen zien tijdens Tomorrowland. Op 21 oktober is hij te gast in de Ethias Arena Hasselt. Het optreden vangt aan om 21.00 uur en zal eindigen om 4.00 uur.

Aftershow @ Versuz.

Je kan dit evenement ook als VIP meebeleven. Meer informatie hierover vind je op www.sportpaleisgroup.be.
https://ethias-arena.sportpaleisgroep.be/nl/kalender/2016-2017/david-guetta/vip#

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/detail/concertgebouwen-in-belgie-sportpaleisgroep/