Het laatste nieuws

Op 9 juni mocht de Brusselse Event Lounge niet minder dan 500 gasten ontvangen voor de prijsuitreiking van de 28ste editie van de Effie Awards Belgium. Deze begeerde awards belonen de meest efficiënte marketingideeën en hebben tot doel wereldwijd marketeers te informeren over concepten en strategieën die in de markt bewezen hebben te werken.

Het startschot van de uitreiking van de Effie Awards, georganiseerd door het eventagency secondfloor, werd om 18.30 u gegeven met een welkomstreceptie. Om 20.00 u startte de ceremonie met de uitreiking van de Bronze, Silver en Gold Awards. De 28ste editie groeide uit tot een succes met dertien finalisten waaronder negen winnaars:

  • Telenet/TBWA mocht zich gelukkig prijzen met een Effie Gold Award die werd toegekend voor de ‘Helemaal Mee Tournee’.
  • De campagnes ‘Zondedju’ van Sunweb/LDV, ‘Rode Neuzen Dag’ van Medialaan/Flexus en WWF/Famous voor het ‘Uitstervende families redden met een uitstervende familie’ werden bedankt met een Effie Silver Award.
  • De Effie Bronze Awards kwamen terecht bij KBC/TBWA met ‘Ondernemingszin stimuleren loont’, het Rode Kruis/DuvalGuillaume met ‘Helpt helpen’, Lidl/BBDO met ‘Voor iedereen die telt!’, Hans Anders/Havas Brussels met ‘Het kan anders’ en Matexi/Duval Branding met ‘Everybody deserves a great place to live’.

De presentatie van het evenement in de Event Lounge lag in handen van Sean Dhondt van Medialaan. Na de prijsuitreiking was het tijd om te vieren en plaatste een feestelijke walking diner met drinks een passend slotakkoord achter het evenement.

Bron: Eventnews.be

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-48073-meeting-rooms-top-vergaderlocatie-in-brussel–event-lounge.html