Het laatste nieuws

Skip. Relax. Repeat.

Wie vaak reist voor het werk, hecht veel belang aan comfort en efficiëntie. Dat begrijpen we bij Brussels Airport maar al te goed. Daarom bieden we onze passagiers verschillende diensten aan om tijd én geld te besparen. De Lounge, (Unlimited) Fast Lane, all-in-one-formule Enjoy! Gold en nog meer, alle apart beschikbaar voor een business trip op maat. Efficiënt reizen? Vlot reizen, da’s business as usual op Brussels Airport.

Sneller door security met Fast Lane

Met een Fast Lane Pass ben je verzekerd van een vlotte passage door de veiligheidscontrole, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij je vliegt. Dankzij een aparte rij vermijd je eventuele wachtrijen en win je kostbare tijd. Om van deze service te genieten, heb je naast een instapkaart ook je digitale of geprinte Fast Lane Pass nodig. Koop je Fast Lane Pass op voorhand online voor € 12,5. Je ontvangt de Pass meteen in je mailbox.

Een Fast Lane Pass, maar dan het hele jaar door? Dat kan! Met Unlimited Fast Lane bespaar je élke vlucht kostbare tijd, en dat voor slechts € 169. Bestel Unlimited Fast Lane makkelijk online en geniet een heel jaar lang van een naadloze reiservaring op Brussels Airport. Je ontvangt de Pass meteen in je mailbox.

Comfortabel werken in de Lounge

De Diamond Lounge, dat is een rustige omgeving met snelle wifi en een spectaculair uitzicht op het tarmac. Ideaal om je e-mails bij te werken, een deadline te halen, of een videovergadering te plannen met collega’s en klanten. Geniet van een uitgebreid assortiment aan warme en koude buffetgerechten, verse salades, (non)alcoholische drankjes, en heerlijke desserts terwijl je op je vlucht wacht.

Koop je Lounge Pass online voor slechts € 37,50.

Openingsuren en locaties

-Diamond Lounge A
Open van 4.30 u. tot 21 u.
Gates A, net voorbij A42

-Diamond Lounge B
Open van 5 u. tot 22 u.
Gates B, tussen B012 en B05

Meer over de Diamond Lounges >

Boek het hele pakket met Enjoy! Gold

Waarom kiezen tussen Fast Lane en Diamond Lounge als je van beide kan profiteren? Skip de wachtrij aan de veiligheidscontrole en werk ontspannen door in de lounge.

Upgrade naar Enjoy! Gold en ontvang 10 Lounge Passes en 10 Fast Lane Passes. Je krijgt er bovendien gratis 3 bTags bij. Maak er eentje vast aan je bagage en ontvang meldingen over de aankomsttijd van je bagage.

Koop het hele pakket met Enjoy! Gold voor € 295 en bespaar 42%!

Duty Free Online Shop

​​​​Ben je op zoek naar een passend relatiegeschenk voor klanten en collega’s of een fijn cadeau om te geven aan familie, vrienden of kennissen? Bestel online producten tot 14 uur voor je vlucht en bespaar tot 21% als je buiten de EU vliegt. Je hoeft je bestelling alleen nog maar af te halen voor vertrek of bij terugkomst.

Shop nu online en profiteer van 5% korting op je bestelling met deze kortingscode: MICE5OFF *

* De kortingscode is geldig t.e.m. 31 december 2024 en kan slechts eenmaal per persoon worden gebruikt. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Niet geldig voor aankopen van Apple, Samsung, Lounge, Fast Lane, Unlimited Fast Lane en Enjoy! Gold.

Business as usual | Brussels Airport