Het laatste nieuws

Hôtel Van der Valk Nijvel-Zuid ligt in het hart van Waals-Brabant en is het ideale adres voor zakenmensen. Dit hotel ligt in de buurt van een aantal bedrijventerreinen en biedt een omgeving die bevorderlijk is voor vergaderingen, seminars en professionele evenementen.

Hotel Van der Valk Nivelles-Sud onderscheidt zich door de kwaliteit van zijn service, die professionaliteit en flexibiliteit combineert. De toegewijde teams zorgen ervoor dat elk verblijf een naadloze ervaring is, waarbij aan de specifieke behoeften van elke gast wordt voldaan met persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om een overnachting of een bedrijfsevenement, het streven naar uitmuntendheid wordt weerspiegeld in elk detail.

Met 155 moderne en ruime kamers en suites biedt het hotel optimaal comfort om te ontspannen na een drukke werkdag. Elke kamer is uitgerust met topkwaliteit beddengoed, airconditioning, een flatscreentelevisie en een Nespresso-apparaat, waardoor een omgeving wordt gecreëerd die bevorderlijk is voor rust en productiviteit.

De 15 vergaderzalen, allemaal uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie, zijn geschikt voor groepen van elke grootte, van kleine vergaderingen tot grote conferenties (van 2 tot 750 personen, afhankelijk van de configuratie). De flexibiliteit van de ruimten betekent dat elk evenement kan worden aangepast aan uw behoeften, zodat u verzekerd bent van een professionele en efficiënte omgeving.

Het restaurant van het hotel biedt een verfijnde keuken, ideaal voor zakenlunches of galadiners. De bar, met zijn gezellige sfeer, is perfect voor informele gesprekken na vergaderingen. Daarnaast kan de cateringservice worden aangepast voor werklunches, snelle lunches of cocktailrecepties.

Voor degenen die willen ontspannen of hun conditie op peil willen houden, staan het fitnesscentrum en de wellnessruimte ter beschikking van de gasten. Na een workout of een moment van ontspanning in de spa zijn ze klaar om hun volgende professionele verplichtingen met energie en rust tegemoet te treden.

Kiezen voor Hôtel Van der Valk Nivelles-Sud betekent kiezen voor een etablissement waarvan het personeel de behoeften van zakenreizigers volledig begrijpt. De strategische ligging (directe toegang tot de autosnelwegen naar Brussel, Parijs, Charleroi en Louvain-la-Neuve), in combinatie met de moderne infrastructuur en de onberispelijke service, maken het tot de ideale bestemming voor een zakelijk verblijf in Waals-Brabant.

Congreslocatie Nijvel – Hotel Van der Valk Nivelles-Sud