Het laatste nieuws

Een excursie naar het pittoreske dorpje Han-sur-Lesse in de Ardennen is sowieso al een tripje “down memory lane”. De schilderachtige huisjes, kleine cafeetjes en ongerepte wandelroutes zorgen er voor dat deze regio nog steeds even puur en natuurlijk is gebleven als in eerdere tijden.
Maar toch staat de eeuwenoude attractie niet stil. Deze zomer zijn er tal van animaties in en rond het Domein. 

Een (grotten)sprookje van 1001 nachten
Stel je voor… je volgt netjes de rondleiding van de Grot met je gids, als je plots de grond onder je voeten voelt verzakken en je stukken kalksteen rondom je heen hoort afbreken… De gids gaat meteen op zoek naar hulp, maar komt niet meer terug! Samen met je medebezoekers moet je nu zelf op zoek naar de uitgang. Gelukkig krijg je hulp van allerlei vreemde figuren: kabouters, elfen en feeën wijzen je de weg.
Een magnifiek 4D spektakel in het kader van “mapping”, een must-see deze zomer!
Iedere avond van 20 juli tot 20 augustus!

Culinaire wandelingen
Op 19 en 20 augustus wordt het wandelpad opgesmukt met verschillende culinaire haltes. Proef op een originele manier van de streekgastronomie van de Ardennen. Tijdens een wandeling van 2.5 of 5.5km word je niet alleen omver geblazen door de fantastische panorama’s van het Wildpark maar worden ook je smaakpapillen uitgebreid verwend! Op voorhand reserveren is aangeraden!
Maar uiteraard kan je op het Domein ook altijd terecht voor familydays, teambuildings, seminaries, recepties,… voor meer info, contacteer Kim de Lescluze: kdl@grotte-de-han.be of via http://www.grotte-de-han.be/nl/animaties

Bekijk deze klant ook op Eventonline:

Vergaderzalen Ardennen – Domein van de Grotten van Han