Het laatste nieuws

Jetset Events heeft begin dit jaar SBB mogen verwelkomen voor een exclusief personeelsevenement bij hun eigen locatie, Carré. Tijdens dit event werden 550 collega’s zowel overdag als ’s avonds verwend met heerlijke gerechten en drankjes, verzorgd door Van Eyck.

Na het culinaire genot was het tijd voor entertainment van de bovenste plank. DJ F.R.A.N.K. en DJ Wout namen het roer over en wisten met hun energieke beats en perfecte mixen de dansvloer continu gevuld te houden. Hun spetterende optreden zorgde ervoor dat de sfeer de hele avond optimaal was.

Na het besloten evenement opende Carré haar deuren voor het grote publiek. De gasten van SBB konden hierdoor nog langer genieten van de exclusieve voorzieningen en de speciale sfeer in een aparte ruimte, wat een perfecte afsluiting van de avond vormde.

Jetset Events heeft SBB volledig ontzorgd van A tot Z, waardoor zij zich volledig konden focussen op het genieten van hun evenement. Deze volledige ontzorging is precies wat Jetset Events uniek maakt als eventpartner. Of het nu gaat om het organiseren van een grootschalig bedrijfsevenement of een intiemer samenzijn, zij zorgen ervoor dat elk evenement een succes wordt.

Bent u op zoek naar een professionele eventpartner die uw volgende evenement tot in de puntjes kan verzorgen? Of bent u geïnteresseerd in een unieke locatie zoals Carré voor uw evenement? Neem dan contact op met Jetset Events via www.jetsetevents.be of bel naar +32 3 318 37 30. Zij staan klaar om van uw volgende evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Event organisator België – Jetset Events