Het laatste nieuws

Een exclusieve zaal van Dock 3 aan de andere kant van Antwerpen, ’t Zuid. Omdat we als evenementengroep, Inventus Group, steeds beschikbaar willen zijn voor al uw evenementen beschikken we sinds kort over een luxueuze eventlocatie : NKA. 

De eventlocatie is geschikt voor bedrijfsevenementen naar uw wens zoals diners, recepties, personeelsfeesten, etc.  En dit voor groepen, afhankelijk van de setting, tot 100 personen.

Het is een gezellige eventlocatie in de hippe buurt “Het Zuid” te Antwerpen, waar u volledig tot rust kan komen om uw collega’s beter te leren kennen en het werk even te vergeten. Of net de creativiteit kan doen opwekken zodat u NKA kan verlaten met nieuwe ideeën voor uw business.

De zaal is gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en zijn ondergrondse staanplaatsen bieden u en uw gasten bovendien de mogelijkheid om met de auto te komen. U kan de zaal reserveren op een dag naar wens, NKA is namelijk beschikbaar op alle dagen van de week, 7/7.

Had u graag uw personeel en klanten een boost gegeven ? Neem dan zeker een kijkje op onze website http://www.dock3.be/nka/.

Of contacteer ons: jimmy@dock3.be.

Bekijk deze klant ook op Eventonline:
http://www.eventonline.be/nl-69088-11682-64570-meeting-rooms-conferentielocatie-ring-antwerpen–dock-3.html